ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Δύο λόγια για τις μεγάλες συκοφαντίες και ψευδολογίες εναντίον μας

Δύο λόγια για τις μεγάλες συκοφαντίες και ψευδολογίες εναντίον μας

 
Κάποιοι ενοχλήθηκαν πολύ απο ολοφάνερες αλήθειες που είπαμε και αγχωμένοι άρχισαν ξεδιάντροπα να μας βρίζουν, να μας συκοφαντούν και να λένε μεγάλες ψευδολογίες που τα επινόησε η φαντασία τους και μόνο. Οι υβριστές και συκοφάντες μας δεν δείχνουν καμία απόδειξη για τις μεγάλες συκοφαντίες και τις ψευδολογίες τους αυτές, γιατί δεν έχουν καμία. Ό,τι «αποδείξεις» προσπαθούν να παρουσιάσουν, αυτές είναι τόσο κωμικές ώστε τους κάνουν να χάσουν και την όποια αξιοπιστία που τους είχε απομείνει. Χωρίς να το καταλαβαίνουν, στην αγχωμένη προσπάθεια τους να διαψεύσουν τις ολοφάνερες αλήθειες που λέμε και μάλιστα απο τις πλεον έγκυρες πηγές, άρχισαν να εκθέτουν οι ίδιοι τους εαυτούς των και να δείχνουν πόσο εύκολα πέφτουν στην συκοφαντία και στην ψευδολογία. Τους αφήνουμε για τώρα, να εκθέτουν τους εαυτούς των ακόμα περισσότερο.
Στους αναγνώστες μας λέμε, να εξετάζουν προσεκτικά τις «αποδείξεις» τους, ώστε και μόνοι τους να καταλαβαίνουν πόσο ψευδολογούν και πόσο πτωχότατοι είναι σε αληθινές αποδείξεις.
Εμείς προκαλούμε τους συκοφάντες μας και ψευδολόγους, να δώσουν στη δημοσιότητα ό,τι αποδείξεις έχουν για τις μεγάλες ψευδολογίες και τις συκοφαντίες που λένε εναντίον μας, ώστε να αποδειχθεί ακόμα περισσότερο πόσο κωμικές είναι οι απόψεις τους, πόσο ψευδολογούν και πόσο φαντασιακές και ξεδιάντροπες είναι οι συκοφαντίες τους. Μέχρι τώρα μόνο κωμικές και ξεδιάντροπες είναι οι «αποδείξεις» τους.
Ας γνωρίζουν καλά όλοι οι συκοφάντες μας, ότι εμείς δεν θα σταματήσουμε αλλά θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τις αλήθειες αυτές που τόσο τους ενοχλούν και ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκθέτουν τους εαυτούς των και να δείχνουν τον πανικό τους. Εξάλλου μέχρι τώρα είπαμε ελάχιστα σε σύγκριση με αυτά που πρέπει να πούμε και θα πούμε και μάλιστα όσα είπαμε είναι αλήθειες 100%.
Αυτό ως μια απάντηση για την ώρα, για να μην σκανδαλίζονται χωρίς λόγο κάποιοι αναγνώστες μας, απο τις μεγάλες ψευδολογίες και συκοφαντίες τους.
 
Για το ιστολόγιο
Πρόδρομος

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: