ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Η Ιερά Μονή Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου για τον Θεολόγο-Ιεροκήρυκα κ.Νικόλαο Σωτηρόπουλο

Η Ιερά Μονή Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου για τον Θεολόγο-Ιεροκήρυκα κ.Νικόλαο Σωτηρόπουλο

Η Ιερά Μονή Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου ( http://www.impantokratoros.gr ) στην θαυμάσια ιστοσελίδα της, όχι μόνο φιλοξενεί ομιλίες του κ.Νικολάου Σωτηρόπουλου, που φυσικά διατίθενται και στο βιβλιοπωλείο της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας << Ο ΣΤΑΥΡΟΣ >> της οποίας διοικητικό στέλεχος είναι ο κ. Ν. Σωτηρόπουλος, αλλά και γράφουν επαινετικά λόγια για το προσωπό του, που ανταποκρίνονται βέβαια στην πραγματικότητα.

 Συγχαρητήρια στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος, για το θάρρος της αλλά και τους πολύμοχθους αγώνες της υπερ της Ορθόδοξης Πίστεως! Μακάρι να ομοιάσουν με αυτή την Ιερά Μονή, όλες οι Ιερές Μονές της Ελλάδας. Να τους μιμηθούν στην Ορθόδοξη Πίστη, στον αγώνα κατα των αιρέσεων, στην αγάπη τους για τους αγωνιστές της Πίστης, και στον ιεραποστολικό τους αγώνα.

Τα επαινετικά σχόλια της Ιεράς Μονής, τα παραθέτουμε παρακάτω.

 Νικόλαος Σωτηρόπουλος

Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος είναι θεολόγος, ιεροκήρυκας και συγγραφέας. Ένα από τα γνησιότερα πνευματικά τέκνα του Μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτου και μέλος της Αδελφότητος “Σταυρός”. Ακάματος εργάτης του Ευαγγελίου εργάστηκε και εργάζεται με ιδιαίτερο ζήλο, κάνοντας πλήθος ομιλιών εντός και εκτός Ελλάδος, προς κατήχηση του πληρώματος της Εκκλησίας και καταπολέμηση των αιρέσεων. Ο ένθερμος ζήλος του και η ειλικρινής αγάπη του για την Εκκλησία και την Αλήθεια είναι εμφανείς από τον χειμαρρώδη και υψίτονο λόγο του- για το οποίο έχει από πολλούς παρεξηγηθεί. Στις ομιλίες του μπορούμε να βρούμε γνήσια Ορθόδοξα διδάγματα και καταπληκτικά επιχειρήματα κυρίως κατά των αιρετικών.

http://www.impantokratoros.gr/B46679C5.el.aspx

Το μόνο που θέλουμε να διορθώσουμε, είναι ότι ο κ.Σωτηρόπουλος δεν είναι “από τα γνησιότερα πνευματικά τέκνα του Μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτου” αλλά είναι ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΤΕΡΟ πνευματικό τέκνο του, μαζί βέβαια με τον κ. Σωτήριο Ευσταθίου. Γνήσια, ευλογημένα και πιστά πνευματικά παιδιά του π.Αυγουστίνου είναι και όσοι ανήκουν στην Αδελφότητα του << Ο ΣΤΑΥΡΟΣ >> και συμπαραστέκονται στον κ.Σωτηρόπουλο και στον κ.Ευσταθίου και στηρίζουν τον Ιεραποστολικό και Αγωνιστικό χαρακτήρα της Αδελφότητας, που ίδρυσε ο π.Αυγουστίνος.  Κάποιοι άλλοι δυστυχώς απέχουν πάρα πολύ από το πνεύμα του Μητροπολίτου Αυγουστίνου.

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: