ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Για τον αείμνηστο Καθηγητή Στέργιο Σάκκο

Σήμερα συμπληρώνεται 1,5 μήνας απο την κοίμηση του αείμνηστου Καθηγητή Πανεπιστημίου Στέργιου Σάκκου και παρακάτω παραθέτουμε μικρό απόσπασμα απο την αρχή του άρθρου με τον τίτλο « + Καθηγητής Στέργιος Σάκκος», από το τελευταίο τεύχος του ορθόδοξου περιοδικού «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ», της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας  «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ».

Για τον αείμνηστο Καθηγητή Στέργιο Σάκκο

Στις 15 Απριλίου, ημέρα του Πάσχα και ώρα 7 το πρωί, σε ηλικία 82 ετών, εκοιμήθη εν Κυρίω ο πνευματικός αδελφός Στέργιος Ν. Σάκκος. Κοιμάται εν Κυρίω όποιος πιστεύει στον Κύριο, αγαπά τον Κύριο, έχει προσανατολισμό προς την αιωνιότητα, προσπαθεί να κάνη το καλό, μετανοεί για τις αμαρτίες του, εξομολογείται και κοινωνεί τον Κύριο. Μερικές ημέρες προ της κοιμήσεως του Στεργίου Σάκκου εκοιμήθη εν Κυρίω ο Καθηγητής Παυσανίας Κουτλεμάνης, στενός συνεργάτης του Στεργίου Σάκκου, δεξί του χέρι. Προαισθανόμενος δε την εκδημία του από αυτό τον κόσμο ο Στέργιος είχε πεί: «Θα κάνω Πάσχα στον ουρανό μαζί με τον Παυσανία».

Από το μηνιαίο ορθόδοξο αγωνιστικό περιοδικό «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ», τεύχος Μαϊου 2012, που αυτές τις ημέρες εκδόθηκε. Αναζητήστε το!
Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: