ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος και οι προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Ξακουστές είναι οι προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του ιερομάρτυρα και ισαπόστολου. Οι προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, όπως και ο βίος του, υπάρχουν στο ξακουστό βιβλίο του πνευματικού πατέρα του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, του μακαριστού π. Αυγουστίνου, στο βιβλίο του, <<ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ>>, που γνώρισε πάρα πολλές εκδόσεις.
Εκεί στο βιβλίο αυτό, στην σελίδα που αρχίζουν οι προφητείες, υπάρχει μια υποσημείωση σημαντική που γράφει τα παρακάτω. Γράφει ο μακαριστός π. Αυγουστίνος.

<<Η έρευνα προς ανεύρεσιν των εγκατασπαρμένων εις συναξάρια, βιβλία, εφημερίδας και περιοδικά προφητικών λόγων του αγίου Κοσμά εγένετο υπό του θεολόγου κ. Νικ. Ιω. Σωτηροπούλου, καταγομένου εκ του <<Αποκούρου>>, εκ της περιοχής του τόπου γεννήσεως του Αγίου. Νομίζομεν ότι η συλλογή αύτη των προφητειών είναι η πληρεστέρα εξ’ όσων μέχρι τούδε εδημοσιεύθησαν>>.

 
Το βιβλίο αυτό του π. Αυγουστίνου, <<ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ>> θα το βρείτε στο Ορθόδοξο βιβλιοπωλείο Ο ΣΤΑΥΡΟΣ, στο βιβλιοπωλείο της Αγαπημένης Αδελφότητας του, της Ιεραποστολικής και Αγωνιστικής Αδελφότητας Ο ΣΤΑΥΡΟΣ, Ζωοδόχου Πηγής 44, Αθήνα.

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: