ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Είχαν καταπέσει οι δυνάμεις του π. Αυγουστίνου μετά το 1998. Σχόλια σε μια φράση του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Είχαν καταπέσει οι δυνάμεις του π. Αυγουστίνου μετά το 1998.

Σχόλια σε μια φράση του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Δημοσιεύσαμε πριν λίγες μέρες ΕΔΩ την ευαρέσκεια του μακαριστού Μητροπολίτη Φλωρίνης π. Αυγουστίνου, για την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ του γνησιότερου πνευματικού του τέκνου, του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου. Αν παρατηρήσατε ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος γράφει για τον πνευματικό του πατέρα, π. Αυγουστίνο: <<Μέρος δε της μεταφράσεως είχε διαβάσει το 1998 >>.
Δεν είχε διαβάσει όλη την μετάφραση της Καινής Διαθήκης, αλλά μόνο κάποιο μέρος της. Γιατί άραγε; Γιατί όχι όλη αλλά μέρος της; Γιατί μέχρι το 1998; Γιατί όχι μετά; Μετά τί έγινε; Διότι όπως έχει πει ο ανιδιοτελέστατος κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος, που πάντοτε λέει την αλήθεια, ήδη απο το 1998, ο π. Αυγουστίνος ήταν σε βαθύτατο γήρας και είχαν καταπέσει οι δυνάμεις του και αυτό ήταν φανερό σε όλους. Ο π. Αυγουστίνος, εκτός απο μερικές μικρές φράσεις που έλεγε στα μετέπειτα χρόνια, δεν μπορούσε λόγω βαθυτάτου γήρατος να παρακαλουθεί και να ελέγχει τα πράγματα, να γράφει, να πολεμεί κ.α.

Την αδυναμία του αυτή εκμεταλλεύονταν κάποιοι πολέμιοι του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, του κ. Σωτήριου Ευσταθίου και της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής του Αδελφότητας Ο ΣΤΑΥΡΟΣ, και τον παρουσίαζαν ως εχθρό των γνησιότερων πνευματικών του παιδιών, του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, του κ. Σωτήριου Ευσταθίου και της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής του Αδελφότητας Ο ΣΤΑΥΡΟΣ, αλλά και τον παραπληροφορούσαν άγρια! Αυτό όμως είναι μεγάλη ιεροσυλία και πρέπει να αποδοκιμάζεται ανάλογα απο όλους όσους ειλικρινά και όχι υποκριτικά αγαπούν τον π. Αυγουστίνο.

Single Post Navigation

One thought on “Είχαν καταπέσει οι δυνάμεις του π. Αυγουστίνου μετά το 1998. Σχόλια σε μια φράση του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

  1. Τα όσα γράψαμε, τα γράψαμε με βάση τα έγκυρα λόγια του ειλικρινέστατου μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου και ίσχυαν τότε που ειπώθηκαν από τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγου.
    Οι τυχόν αλλαγές των ανθρώπινων προσώπων, τα μετέπειτα χρόνια από τότε που γράφτηκαν ή προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, είναι μέσα στην ανθρώπινη ιστορία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: