ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Μεγάλος ο φθόνος εναντίον του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Μεγάλος ο φθόνος εναντίον του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

 
Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος, εξαιτίας της διακρίσεως του και των μεγάλων έργων του, δέχθηκε μεγάλο πολέμο, πολλές και ξεδιάντροπες συκοφαντίες, αχάριστες συμπεριφορές, ύπουλες ενέργειες.
Η συχνότερη αιτία πολέμου και συκοφαντιών ήταν ο φθόνος. Δεν υπέφεραν την ανάδειξη του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, κάποιοι ασήμαντοι φθονεροί άνθρωποι και αντί να προσπαθήσουν να του ομοιάσουν έστω και λίγο, αυτοί προσπάθησαν, να τον βλάψουν, να τον συκοφαντήσουν, να τον εξουδετερώσουν!
Τα ίδια έκαναν οι ίδιοι ή άλλοι και στην Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότητα του π. Αυγουστίνου <<Ο ΣΤΑΥΡΟΣ>> και στα διακεκριμένα μέλη της, όπως είναι ο Ομολογητής θεολόγος κ. Σωτήριος Ευσταθίου, ένα απο τα γνησιότερα τέκνα του π. Αυγουστίνου.
Κάποιοι μάλιστα δεν λυπήθηκαν ούτε τον ίδιο τον π. Αυγουστίνο, αλλά εκμεταλλεύθηκαν άγρια το τίμιο γήρας του, που ήταν βαθύτατο, προκειμένου να βλάψουν τα γνησιότερα τέκνα του.

Όμως ο Θεός δεν ακούει τους φθονερούς ανθρώπους, αλλά έδωσε δύναμη, στα γνησιότερα τέκνα του π. Αυγουστίνου, ώστε να συνεχίσουν το έργο του π. Αυγουστίνου.

Όσοι αγαπούν πραγματικά και όχι υποκριτικά τον π. Αυγουστίνο, πρέπει να τους συμπαραστέκονται συνεχώς και με κάθε τρόπο, όπως θα πρέπει και να αποδοκιμάζουν την εκμετάλλευση του τιμίου γήρατος του π. Αυγουστίνου που είναι μεγάλη ιεροσυλία.

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: