ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος για το πρόσφατο βλασφημότατο και χυδαιότατο θεατρικό έργο

Ο Ομολογητής κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος στην εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού της Νέας Υόρκης «HELLAS FM», πριν 4 ημέρες, το περασμένο Σάββατο (13 Οκτωβρίου 2012) ρωτήθηκε από τον υπεύθυνο της εκπομπής κ. Γεώργιο Χατζηκώστα να πει την γνώμη του για το πρόσφατο βλασφημότατο θεατρικό έργο που παίζεται στην χώρα μας. Παραθέτουμε για σήμερα, μικρό μόνο απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα της απάντησης του κ. Σωτηρόπουλου.

Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος για το πρόσφατο βλασφημότατο και χυδαιότατο θεατρικό έργο

βλ μΓεώργιος Χατζηκώστας: Μια ερώτηση κ. Σωτηρόπουλε τώρα. Απ’ αυτό που έγινε στην πατρίδα μας, μ’ αυτό το έργο το αισχρό που βάλανε και βγήκαν όλες αυτές οι γυμνές εικόνες.

Νικόλαος Σωτηρόπουλος: «Η μεγαλύτερη βλασφημία, η μεγαλύτερη ασέβεια! Παρουσιάστηκαν, παλιάνθρωποι, διεστραμμένοι, ομοφυλόφιλοι να εμφανίσουν αυτό το έργο ομοφυλοφίλων και να παρουσιάσουν τον Χριστό σαν τα μούτρα τους. Και λυπάται κανείς όχι μόνο γι’ αυτούς τους παλιανθρώπους, λυπάται κανείς διότι δεν ξεσηκώθηκαν οι επίσκοποι να μαζέψουν τον λαό και να σείσουν την Αθήνα».

Πληροφορίες για την εβδομαδιαία εκπομπή δείτε στο δεξιό μέρος του ιστολογίου μας.

Η εικόνα είναι απο βιβλίο του π. Αυγουστίνου, εκδόσεις της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας του «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ».

Advertisements

Single Post Navigation

4 thoughts on “Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος για το πρόσφατο βλασφημότατο και χυδαιότατο θεατρικό έργο

 1. Λυκούργος Νάνης on said:

  Όταν θίγεται η τιμή και η υπόληψη κάποιων μητροπολιτών κατά την υποκειμενική τους βέβαια κρίση στις πλείστες των περιπτώσεων είναι έτοιμοι να προσφύγουν και κάποιοι απ αυτούς προσφεύγουν στη δικαιοσύνη. Όταν θίγεται το Σεπτό Πρόσωπο του Θεανθρώπου τότε βασιλεύει η σιωπή! Και κάτι άλλο: ποιοι εθύνονται για το υποτιθέμενο καπέλωμα της εκδηλώσεως διαμαρτυρίας κατά της βλασφημότατης και χυδαιότατης παράστασης απ το κόμμα της Χρυσής Αυγής; Μήπως κυριότατα και κατά πρώτο λόγο ο μητροπολίτης Σιατίστης και οι συνεπίσκοποί του που αντί εν σώματι να κατέλθουν στο άγιο πεζοδρόμιο ηγούμενοι ογκώδους συλλαλητηρίου του πιστού λαού και αξιώνοντες στεντορεία τη φωνή την απαγόρευση της προβολής του ανοσιουργήματος αυτοί σε ουδεμία ουσιαστική ενέργεια προέβησαν παρά μόνο σε φραστική καταδίκη του αισχρουργήματος τουθ όπερ στα αυτονόητα; Σε ποιες παραστάσεις διαμαρτυρίας προς τις δικαστικές, πολιτειακές και πολιτικές αρχές προέβησαν οι αρχιερείς μας; Μετήλθαν άραγε κάθε νόμιμο μέσο διαμαρτυρίας ή αρκέσθηκαν σε πλατωνικές διαμαρτυρίες; Εύγε στον ακάματο ομολογητή της Ορθοδοξίας κύριο
  Νικόλαο Σωτηρόπουλο για την παρρησία του και την αγωνιστικότητά του!.

  • Ευχαριστούμε αγαπητέ κ. Νάνη για το πολύ σωστό σχόλιο σας. Έχετε δίκαιο. Για τις πλατωνικές διαμαρτυρίες όπως τις λέτε, δεν ιδρώνουν τα αυτιά των κυβερνητών μας.

 2. Δημοσθένης on said:

  ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!

 3. Όλα τα σχόλια μεταφέρθηκαν για να ταιριάζουν με το θέμα
  https://niksothropoulos.wordpress.com/2012/10/24/a-62/comment-page-1/#comment-584

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: