ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Σύντομη απάντηση σε ξεδιάντροπες συκοφαντίες απο την αλλοδαπή, για τον κ. Νικολάο Σωτηρόπουλο

Σύντομη απάντηση σε ξεδιάντροπες συκοφαντίες απο την αλλοδαπή, για τον κ. Νικολάο Σωτηρόπουλο

Ενημερωθήκαμε ότι κάποιος γνωστός για τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του κατα μεγάλων αγωνιστών της Πίστεως, απο την αλλοδαπή, από την Αμερική, δημοσίευσε στο ιστολόγιο του, ένα ξεδιάντροπο άρθρο που συκοφαντεί τον κ. Νικόλαο Σωτηρόπουλο και τον εμφανίζει ως απολογητή και υπερασπιστή της Χρυσής Αυγής, ως υπερασπιστή της ιδεολογίας ή της πρακτικής των Χρυσαυγιτών, και ότι εξοπλίζει – ανεπιγνώστως – με ατομικές βόμβες τους Εκκλησιομάχους, με όσα γράφει σε ένα πρόσφατο μαχητικό άρθρο του! Ακόμα έχει και την ξεδιαντροπιά να καλεί τον κ. Σωτηρόπουλο να ανακαλέσει αμέσως, ωσάν να είναι πιόνι του!
“Βγάζει μάτι” η ξεδιαντροπιά του και ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Ουδέν αναληθέστερον τούτων των ξεδιάντροπων συκοφαντιών. Για τους καλούς αναγνώστες μας, που από προχειρότητα ίσως πέσουν θύματα αυτών των ξεδιάντροπων συκοφαντιών του, γράφουμε τα παρακάτω εύκολα εννοούμενα.
Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος είναι υπερασπιστής και απολογητής της Ορθοδοξίας και όχι της Χρυσής Αυγής ή κάποιου άλλου πολιτικού κόμματος. Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Σωτηρόπουλος, επαίνεσε την Χρυσή Αυγή, μόνον για τη σωστή συγκεκριμένη ενέργεια τους, για την υπεράσπιση του Χριστού και για την πρόσφατη καθαρή και ξάστερη στάση τους, απέναντι στις χυδαιότατες και αισχρότατες βλασφημίες κατα του Χριστού. Ό,τι άλλο επαινετικό έγραψε ο κ. Σωτηρόπουλος, το έγραψε στην προσπάθεια του να εξάρει αυτή την ενέργεια τους. Δυστυχώς τα άλλα πολιτικά κόμματα δεν φιλοτιμήθηκαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Αν το έκαναν, θα έγραφε τα ίδια και για τα άλλα κόμματα.
Ο Ομολογητής κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος έχει αποδείξει ότι ό,τι λέει και ό,τι γράφει, το λέει και το γράφει από αγάπη προς τον Χριστό, σε αντίθεση με άλλους που γράφουν πολλά από μεγάλο φθόνο και εμπάθεια ή από αρρωστημένη φαντασιοπληξία. 
Τον συμβουλεύουμε, να ανακαλέσει αμέσως τις συκοφαντίες του και τα ψεύδη του κατα του κ. Σωτηρόπουλου και κατά πολλών αγωνιστών της Πίστεως και να μην ξαναπροκαλέσει με ξεδιάντροπες συκοφαντίες γιατί την επόμενη φορά που θα γράψουμε, θα τον αποκαλύψουμε για να υπερασπίσουμε το δίκαιο.

Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: