ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Αναξιόπιστος ο λόγος των δημοσιογράφων, σχολιασμός και της στάσης τους απέναντι στις πρόσφατες χυδαιότατες βλασφημίες

Παρακάτω παραθέτουμε μικρό απόσπασμα του κ. Νικόλαου Σωτηρόπουλου, από την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού της Νέας Υόρκης «HELLAS FM», που έγινε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, για τον αναξιόπιστο λόγο των περισσότερων δημοσιογράφων και για την ξεδιάντροπη στάση τους απέναντι στις πρόσφατες χυδαιότατες βλασφημίες. 

Αναξιόπιστος ο λόγος των δημοσιογράφων, σχολιασμός και της στάσης τους απέναντι στις πρόσφατες χυδαιότατες βλασφημίες

Είναι αληθινός και αξιόπιστος ο λόγος των δημοσιογράφων;
Όχι αγαπητοί μου. Η γλώσσα των δημοσιογράφων είναι μισθωμένη απ’ τους καναλάρχες, τους διευθυντάς των εφημερίδων, των περιοδικών. Ό,τι γραμμή τους δίνουν αυτή ακολουθούν οι δημοσιογράφοι. Βλέπω, τώρα που παρουσιάζεται αυτό το έργο το αισχρό για τον Χριστό, οι δημοσιογράφοι δεν κοιτάνε να πούνε ότι καλά έκαναν ορισμένοι και αντέδρασαν και ύψωσαν φωνή και δημιούργησαν επεισόδια να μην παιχθεί αυτό το έργο. Όχι, δεν το λένε! Παίρνουν το μέρος των ηθοποιών. Παίρνουν το μέρος αυτών που υβρίζουν τον Χριστό και λένε, έχουμε ελευθερία του λόγου.
Τι ελευθερία; Μπορούμε να βρίζουμε τους ανθρώπους; Δεν μπορούμε. Και βρίζουμε τον Χριστό; Δεν ντρέπονται που λένε τέτοια λόγια; Και ότι είναι πολιτισμός και δημοκρατία να βρίζουν τον Χριστό και μάλιστα κατα τον πιο αισχρό τρόπο; Οι παλιάνθρωποι να παρουσιάζουν τον Χριστό σαν τα μούτρα τους;
Καλά είπαν αυτοί οι βουλευταί που διαμαρτυρήθηκαν, ότι θα αντιδράσουμε διότι είναι τεράστιο το θέμα, θα αντιδράσουμε και δυναμικώς είπαν. Δεν μπορεί να υβρίζουν την Θρησκεία του Ελληνικού λαού, τον Χριστό, τον Αρχηγό της Πίστεως. Αυτά που έπρεπε να πουν οι δεσποτάδες, τα είπαν βουλευταί, ενός κόμματος μόνον.

Δείτε και Οργή Θεού θα ξεσπάσει για τη στάση της Ιεραρχίας στις ανώμαλες βλασφημίες, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: