ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Για την συνηθισμένη φράση «σωματικές δυνάμεις»

Για την συνηθισμένη φράση «σωματικές δυνάμεις»

Στην πρόσφατη ανάρτηση μας (δείτε ΕΔΩ), που είναι παρμένη όχι μέσα από κάποια σελίδα του βιβλίου αλλά απο τον ίδιο τον πρόλογο του βιβλίου, ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος χρησιμοποιεί και αυτός τη γνωστή και συχνή φράση «σωματικές δυνάμεις». Απόδειξη και αυτό ότι η αυτή φράση χρησιμοποιείται πολύ συχνά απο τον καθένα και δεν είναι μια σπάνια φράση που χρησιμοποιούν μόνο οι συγκεκριμένοι ανωνυμογράφοι του 1995 (για ποιούς ανωνυμογράφους λέμε δείτε ΕΔΩ) με την απαράδεκτη φρασεολόγια εναντίον του μακαριστού π. Αυγουστίνου Καντιώτου, όπως ξεδιάντροπα ισχυρίστηκαν κάποιοι. Η φράση αυτή είναι μια συνηθισμένη φράση, που χρησιμοποιούν όλοι σχεδόν οι Έλληνες.
Αν δεχθούμε επιπόλαια την ξεδιάντροπή και κωμική «λογική» κάποιων που ταυτίζουν τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τη συνηθισμένη φράση «σωματικές δυνάμεις» με τους ανωνυμογράφους του 1995 που ζητούσαν την παραίτηση του Γέροντος Αυγουστίνου τότε όλοι οι Έλληνες που χρησιμοποιούν αυτή τη φράση, ταυτίζονται με τους ανωνυμογράφους του 1995! Τόσο κωμική και ξεδιάντροπη «λογική» δεν μπορεί να γίνει δεκτή απο κανένα λογικό άνθρωπο που έχει και χρησιμοποιεί την λογική.
Απο εδώ και πέρα να διδαχθούν κάποιοι ή κάποιες και να μην προσπαθούν προκειμένου να μειώσουν τις αλήθειες που αποκαλύπτονται, να αρπαχθούν απο μια συνηθισμένη φράση που χρησιμοποιείται απο όλους σχεδόν τους Έλληνες, για να μειώσουν τις αναμφισβήτητες αλήθειες και αυτούς που τις αποκαλύπτουν. Να γνωρίζουν ότι αυτό που τελικά κατορθώνουν είναι να εκθέτουν τους εαυτούς των, να δείχνουν τον πανικό τους, να δείχνουν πόσο ξεδιάντροπες κωμικότητες είναι ικανοί να πουν και να γίνονται περίγελος όλων των ανθρώπων που έχουν νου και λογική και αγαπούν την αλήθεια.
Όλοι να γνωρίζουν ότι η αλήθεια στο τέλος νικάει και όχι οι ξεδιάντροπες συκοφαντίες και οι κωμικές ψευδολογίες. Γι’ αυτό πάντα να ερευνούν και να μην δέχονται χωρίς έρευνα τις συκοφαντίες και τις κωμικές ψευδολογίες ορισμένων.

Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: