ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Πού έχουν φθάσει οι αιρετικοί και οι οικουμενιστές

Μικρό απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα για το σημείο που φθάνουν οι αιρετικοί και οι οικουμενιστές, παρουσιάζουμε από την ερμηνεία της αποστολικής περικοπής που διαβάζεται την επόμενη ημέρα, την Κυριακή του Σπορέως, που έκανε ο κ. Νικολάος Σωτηρόπουλος στην εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού της Νέας Υόρκης «HELLAS FM» που έγινε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, που παρουσιάζει ο κ. Γεώργιος Χατζηκώστας.

Πού έχουν φθάσει οι αιρετικοί και οι οικουμενιστές

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, μικρό αλλά εξαίρετο τεύχος του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

«Τί λένε οι οικουμενισταί; Ότι και το βάπτισμα των αιρετικών είναι έγκυρο! Ενώ η Γραφή λέει ένα βάπτισμα είναι το σωστό, αυτό που είναι μέσα στην Εκκλησία που έχει την ορθή πίστη. Αυτοί λένε ότι το βάπτισμα των αιρετικών είναι έγκυρο και ότι οι αιρέσεις είναι και αυτές Εκκλησίες. Ο Χριστός είπε ότι ίδρυσε την Εκκλησία, μία Εκκλησία, όχι πολλές. Μία ποίμνη. Ένα σώμα πνευματικό. Οι οικουμενισταί λένε ότι οι αιρετικές κοινότητες, και αυτές οι προτεσταντικές και αγγλικανικές κοινότητες που χειροτονούν και ομοφυλόφιλους και ευλογούν γάμους ομοφυλοφίλων και αυτούς οι οικουμενισταί τους θεωρούν Εκκλησία! Που φθάσαμε!

Διάβαζα αυτές τις ημέρες ότι σε μια τέτοια προτεσταντική παρτίδα όταν κάνουν γάμο, χορεύουν, γλεντοκοπούν αγρίως, κάνουν θέατρο τον Ναό! Που έχουν φθάσει οι αιρετικοί! Και οι δικοί μας οικουμενισταί, καθηγηταί Θεολογίας, παπάδες, όχι όλοι φυσικά, δεσποτάδες, όχι όλοι φυσικά, αρχιεπίσκοποι, πατριάρχες που έχουν τα ανώτερα αξιώματα στην Εκκλησία, όχι όλοι βέβαια αλλά πολλοί, πολλοί δυστυχώς είναι οικουμενισταί, λένε να ενωθούν όλες οι αιρέσεις χωρίς οι αιρετικοί να εγκαταλείψουν τις αιρέσεις τους.

Και προχωρούν, προχωρούν οι Οικουμενισταί, προχωρούν και τί λένε; Ότι όλες οι θρησκείες είναι καλές, είναι σεβαστές, είναι σεβάσμιες, οδηγούν στην σωτηρία, τον ίδιο Θεό έχουν και τον λατρεύουν με διαφορετικό τρόπο όλοι οι λαοί και θέλουν να ενώσουν όλες τις αιρέσεις σε πρώτο στάδιο, και όλες τις θρησκείες σε δεύτερο στάδιο, χωρίς οι αιρετικοί να εγκαταλείψουν τις αιρέσεις και χωρίς οι αλλόθρησκοι να εγκαταλείψουν τις πλάνες τους».

Δείτε και Παρουσίαση σαν βίντεο, ο Ελληνισμός του εξωτερικού έχει αλωθεί από τον Οικουμενισμό, πατώντας ΕΔΩ

Παρουσίαση σαν βίντεο, τί επιδιώκει ο Οικουμενισμός, πατώντας ΕΔΩ.

Παρουσίαση σαν βίντεο, οι οικουμενιστές οι πιο επικίνδυνοι αιρετικοί της εποχής μας, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

One thought on “Πού έχουν φθάσει οι αιρετικοί και οι οικουμενιστές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: