ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Πάπας και Αντίχριστος

Παραθέτουμε απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα, για τον Πάπα, απο την τηλεοπτική εκπομπή του κ. Γεώργιου Ζερβού, θαρραλέου και πιστού δημοσιογράφου με τον κ. Νικολάο Σωτηρόπουλο με θέμα «Προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού», που έγινε το 2007 στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky.

 Πάπας και Αντίχριστος

Γ.Ζερβος και ΝΙΣΝικόλαος Σωτηρόπουλος: Επίσης μια προφητεία που είπε για τον Πάπα. Εσείς -απευθυνόμενος στον κ. Ζερβό- είστε και εσείς σφόδρα αντιοικουμενιστής. Είμαστε έτσι όλοι οι πιστοί άνθρωποι σφόδρα αντιοικουμενισταί. «Τον Πάπα» είπε –και το είπε ως προφήτης, δεν μπορούμε να πούμε ότι το είπε σαν μια γνώμη, ε μια υπερβολή ξέρω ‘γω– λοιπόν, «τον Πάπα να τον καταράσθε, θα είναι η αιτία του κακού», κάποιου μεγάλου κακού φαίνεται, «είναι αντίχριστος».

Γεώργιος Ζερβός: Έχει εμφανισθεί λοιπόν ο πάπας ο αντίχριστος; Διότι μερικοί λένε ότι θα εμφανιστεί λίγο μετά τον θάνατο του σημερινού.

XAPAKTHPIΣMOI AIPETIKΩNΝικόλαος Σωτηρόπουλος: Ο Πάπας δεν θα είναι ο αντίχριστος με την έννοια του συγκεκριμένου μεγάλου Αντιχρίστου, διότι ο συγκεκριμένος μεγάλος Αντίχριστος θα προέρχεται απο τους Εβραίους, θα είναι ο Μεσσίας τον Εβραίων, δεν παραδέχθηκαν τον Ιησού ως Μεσσία οι Εβραίοι, θα παραδεχθούν τον Αντίχριστο. Ο Πάπας θα συμμαχήσει με τον Αντίχριστο και θα είναι και αυτός ένας απο τους πολλούς αντιχρίστους, τους προδρόμους του Αντιχρίστου και τους συνεργάτες, όταν έλθει ο Αντίχριστος, του Αντιχρίστου.

Όλη την εκπομπή μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ

Δείτε και Η σιωπή των Παπικών, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: