ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Ο αρχιμανδρίτης Σάββας Αχιλλέως για τον αδικότατο και παραλογότατο «αφορισμό» του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Παρακάτω παρουσιάζουμε παλαιότερη μικρή αλλά θαρραλέα αναφορά του γνωστού πράου και ευλογημένου αρχιμανδρίτου Σάββα Αχιλλέως για τον αδικότατο «αφορισμό» του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, σε κήρυγμα του ενώπιον εκκλησιάσματος.

Ο αρχιμανδρίτης Σάββας Αχιλλέως για τον αδικότατο και παραλογότατο «αφορισμό» του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

π.ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΠ«Αυτοί οι στρατηγοί ήσαν και οι δικαστές. Επήγαν εις τους δικαστάς, έπιασαν τον Απόστολο Παύλο και τον Απόστολο Σίλα, τους οδήγησαν εις αυτούς τους δικαστάς και χωρίς να ανακρίνουν, χωρίς να ζητήσουν απολογίαν. Όπως γίνεται και σήμερα, υπήρχουν πολλοί στρατηγοί και σήμερα, οι οποίοι χωρίς να ανακρίνουν δικάσουν, χωρίς να λάβουν πληροφορίες, καταδικάζουν και αφορίζουν.

ΝΙΣ bs 04π

Έκαστος εννοεί αυτή την στιγμή, τον μόνον θεολόγον, τον οποίον έχουμε ως μεγάλο πρόσωπο εις την Ελλάδα μας, αυτή την στιγμήν, τον Νικόλαον Σωτηρόπουλον. Αδίκως κατεδικάσθη, χωρίς ανάκριση, χωρίς απολογίαν. Τον αφόρισε. Ποίος; Ο δικαστής, ο στρατηγός. Έτσι κατεδίκασαν και τον Απόστολο Παύλο, χωρίς να ακούσουν μια λέξη απο τοο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ στόμα του και διέρρηξαν τα ιμάτια αυτών και όρμησαν εις τους δύο αποστόλους και τους εκτύπησαν τόσο πολύ ώστε εγέμισαν πληγές».

Το βίντεο με το παραπάνω απόσπασμα θα το δείτε ΕΔΩ. Εννοείται ότι το παλαιοημερολογίτικο ιστολόγιο που διαφημίζεται από το βίντεο, δεν το εγκρίνουμε όλο και δεν συμφωνούμε με πολλά, γιατί έχει και παλαιοημερολογίτικες πλάνες.

Δείτε και Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος για τον αρχιμανδρίτη Σάββα Αχιλλέως, πατώντας ΕΔΩ

Συνοπτικά ο πραγματικός λόγος «αφορισμού» του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

8 thoughts on “Ο αρχιμανδρίτης Σάββας Αχιλλέως για τον αδικότατο και παραλογότατο «αφορισμό» του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

 1. Αγαπητέ ανώνυμε Χριστός Ανέστη.
  Λάβαμε το σχόλιο σας και συμφωνούμε μαζί σας ότι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει μεγάλες πλάνες. Για τα υπόλοιπα θέλουμε να μας ενημερώσετε περισσότερο με βίντεα και στοιχεία.

  • Ανώνυμος on said:

   Χριστός Ανέστη!

   Σας εστάλησαν οι αποδείξεις; Εάν ναι, τότε παρακαλώ λεπτομερώς να τις διαβάσετε και να τις παρακολουθήσετε. Και περιμένω την απάντησή σας, διότι από ότι καταλαβαίνω εσείς γνωρίζετε πολά για τον κ. Σωτηρόπουλο και μπορεί και να τον ξέρετε(;).

   Ευχαριστώ.

 2. Λάβαμε τις αποδείξεις και τα βίντεα και σας ευχαριστούμε πολύ. Θα τα κοιτάξουμε με προσοχή και θα σας πούμε την άποψη μας και θα ενεργήσουμε κατάλληλα.

 3. Ανώνυμος on said:

  Παρακαλώ. Είστε οι μόνοι στους οποίους μπορώ να απευθυνθώ, διότι είμαι και διαμένω στην επαρχία.

  • Ανώνυμος on said:

   Χριστός Ανέστη!

   Σας υπενθυμίζω πάλι να κοιτάξετε τα στοιχεία που σας παρέθεσα και να μου απαντήσετε. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω σύντομα, γιατί έχει ήδη περάσει πολύς καιρός.

   • Αληθώς Ανέστη! Αγαπητέ μην ξεχνάτε ότι μας δώσατε να δούμε 3 και παραπάνω ολόκληρες ώρες. Νομίζετε ότι είναι τόσο εύκολο σε εμάς να βρούμε τόσες ώρες να τα παρακολουθοήσουμε προσεκτικά; Αλλά παρ’ όλα αυτά θα σας απαντήσουμε σύντομα. Εσείς πόσες ημέρες ακόμα μπορείτε να κάνετε υπομονή;

 4. Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμιότητά σας.

  • Σας υποσχεθήκαμε να σας απαντήσουμε πριν βρίσετε με χυδαίες λέξεις τον κ. Σωτηρόπουλο και πριν δούμε ότι σας είναι αδιάφορο οι βλασφημίες του αρχιεπισκόπου που έλεγξε ο κ. Σωτηρόπουλος. Μετα απο αυτά καταλάβαμε με ποιον έχουμε να κάνουμε και απο εμάς είστε ανεπιθύμητος όσο είστε αμετανόητος. Αν δεν λέγατε αυτές τις ύβρεις κατα του κ. Σωτηρόπουλου και αν είχατε κάποια πίστη τότε θα αισθανόσασταν τις βλασφημίες και τότε θα είχατε λάβει απάντηση απο εμάς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: