ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Μεγάλοι αντιαιρετικοί Ορθόδοξοι κληρικοί της Ελλάδας

Συνεχίζουμε τις αντιαιρετικές αναρτήσεις μας και παραθέτουμε μικρό απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την ερμηνεία της αποστολικής περικοπής που διαβάζεται την Κυριακή του Σπορέως, που έκανε ο κ. Νικολάος Σωτηρόπουλος στην εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού της Νέας Υόρκης «HELLAS FM» που έγινε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, που παρουσίαζε ο κ. Γεώργιος Χατζηκώστας.

Μεγάλοι αντιαιρετικοί Ορθόδοξοι κληρικοί της Ελλάδας

π.Ζησης π.Μεταλληνος και ΠειραιωςπΕδώ αγρίως έχει κοπανήσει, να πω αυτή τη λέξη τη λαϊκή, έχει κοπανήσει αγρίως τους αιρετικούς, ο μητροπολίτης Πειραιώς, ο κ. Σεραφείμ και κάποιοι άλλοι κληρικοί όπως ο π. Θεόδωρος Ζήσης που είναι και καθηγητής Πανεπιστημίου, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός και αυτός καθηγητής Πανεπιστημίου και μερικοί άλλοι ακόμη. Έχουν κοπανήσει αγρίως τους οικουμενιστάς ονομαστικώς και προσωπικώς.
Π.ΕΥΘΈνας κληρικός σπουδαίος έπαυσε να τους μνημονεύει, σύμφωνα με τους ιερούς κανόνας -γιατί είναι οι οικουμενισταί αιρετικοί- έπαυσε να μνημονεύει οικουμενιστάς μητροπολίτας και τον καθήρησαν τον άνθρωπο! Αλλά αυτοί που καθαιρούνται για την Πίστη δεν είναι πραγματικά καθηρημένοι, είναι ακαθαίρετοι πύργοι της Εκκλησίας.

Η πρώτη φωτογραφία αριστερά είναι από τη βράβευση του π. Θεοδώρου Ζήση και του π. Γεωργίου Μεταλληνού από τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ για τους αντιαιρετικούς αγώνες τους.

Στη δεύτερη φωτογραφία είναι ο σπουδαίος κληρικός που λέει ο κ. Σωτηρόπουλος, προσκαλεσμένος παλαιότερα στην τηλεοπτική εκπομπή του κ. Γεώργιου Ζερβού, θαρραλέου, πιστού δημοσιογράφου και διευθυντού της παλαίμαχης εκκλησιαστικής εφημερίδας «Ορθόδοξος Τύπος».

Δείτε και Οι αγωνιστές αποκαλύπτουν τους Οικουμενιστές και τους Μεταπατερικούς, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

2 thoughts on “Μεγάλοι αντιαιρετικοί Ορθόδοξοι κληρικοί της Ελλάδας

  1. Δημοσιεύουμε όλα όσα δεν έχουν την ξεδιαντροπιά να προσπαθούν να εκβιάσουν την δημοσιεύση των κουταμάρων τους.

  2. Αν θέλετε τις απαντήσεις μας θα πρέπει πρώτα να μάθετε να μην φέρεστε με τόση αγένεια και ξεδιαντροπιά και να λέτε αυτές τις χυδαίες εκφράσεις για τον κ. Σωτηρόπουλο. Δυστυχώς τώρα δεν μπορεί να γίνει κανένας διάλογος μαζί σας, εκτός και αν ζητήσετε ταπεινά συγγνώμη και παραδεχθείτε το λάθος σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: