ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Κακοί δεσποτάδες και παπάδες θα προδίδουν τους πιστούς στον Αντίχριστο

Παρακάτω παραθέτουμε μικρό απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την ομιλία του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου με θέμα «Ευσεβείς, πονηροί και γόητες» (Β’ Τιμ. γ’ 10-15) (12-2-2006),

Κακοί δεσποτάδες και παπάδες θα προδίδουν τους πιστούς στον Αντίχριστο

Πρόσφατη αναφορά του κ. Χρήστου Λιβανού στον άδικο και παράνομο «αφορισμό» του κ. Νικολάου ΣωτηρόπουλουΚαι όταν έρθει ο Αντίχριστος, να ξέρετε ποιοί θα μας προδίδουν στα όργανα του Αντιχρίστου. Μερικοί δεσποτάδες και μερικοί παπάδες. Θα λένε «αυτόν πιάσ’τον είναι χριστιανός», «αυτόν πιάσ’τον είναι πιστός».

ΡΩΣΙΑΈτσι γίνονταν στη πρώην Σοβιετία. Πήγαινε ο Ρώσος, ο πιστός άνθρωπος και βάπτιζε το παιδάκι του, κρυφά, στον παπά. Και ο παπάς μετά πήγαινε στις αρχές και εξουσίες των κομμουνιστών και έλεγε «ο τάδε ήλθε και βάπτισε το παιδί του». Έχει αγίους η Ρωσία, έχει και δημίους των χριστιανών, παπάδες και δεσποτάδες! Μάλιστα.

666αντιχριστος

Μην σας φαίνονται υπερβολικά αυτά που σας λέω. Όταν έρθει ο αντίχριστος, αυτοί που έχουν τα αξιώματα, όχι μόνο τα πολιτικά αλλά και τα εκκλησιαστικά αξιώματα, όχι όλοι, πολλοί όμως θα συμμαχήσουν με τον Αντίχριστο. Μην αμφιβάλλετε καθόλου γι’ αυτό. Ο δε ψευδοπροφήτης που λέει η Αποκάλυψις θα είναι θρησκευτικό πρόσωπο, γι’ αυτό λέγεται, ψευδοπροφήτης. Προφήτης=πρόσωπο θρησκευτικό. Ψευδοπροφήτης=πρόσωπο θρησκευτικό αλλά διαβολοπρόσωπο. Θα είναι ο υπασπιστής του αντιχρίστου. Να προσέχουμε πολύ τις λέξεις, η Γραφή είναι Θεόπνευστη. Ψευδοπροφήτης, σύμμαχος του Αντιχρίστου.

Την ομιλία θα την βρείτε με τον αριθμό 441 στο βιβλιοπωλείο «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ», της αγαπημένης Αδελφότητας του π. Αυγουστίνου
Ζωοδόχου Πηγής 44, Αθήνα

Το πρώτο σκίτσο είναι από βιβλίο του π. Αυγουστίνου, εκδόσεις της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας του, «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ».

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: