ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος υπεράνω πολιτικών κομμάτων

Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος υπεράνω πολιτικών κομμάτων

 

Κάποιοι καλοί μας αναγνώστες παρεξήγησαν κάποιους λόγους του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου για την Χρυσή Αυγή και νόμισαν ότι έχει λάβει ευνοϊκή στάση απέναντι στη Χρυσή Αυγή.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑΟ κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος όπως είπαμε και άλλη φορά (δείτε ΕΔΩ) έχει για κριτήριο των λόγων του την αγάπη προς τον Χριστό, την Εκκλησία και την πατρίδα και με αυτό το κριτήριο ζυγίζει τον καθένα και με αυτό το κριτήριο ζυγίζει και τα κόμματα. Επαινεί τα καλά του κάθε κόμματος και καταδικάζει τα κακά του καθενός, όπου τα βρει.
Kόμματα2Ο κ. Σωτηρόπουλος σε πρόσφατο άρθρο του ήταν σαφής ότι «Kανένα πολιτικὸ Kόμμα δὲν μᾶς ἐνθουσιάζει, διότι κανένα δὲν εἶνε χριστιανικό. Ἂν θέλῃ δὲ τὸ Kόμμα τῆς Xρυσῆς Aὐγῆς νὰ βοηθήσῃ στὴν ἀνέλκυσι τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὸν πυθμένα τοῦ ὠκεανοῦ, ὅπου τὴν ἔρριξαν ἀνάξιοι πολιτικοί, ποὺ «κυβέρνησαν» καὶ «κυβερνοῦν» τὶς τελευταῖες δεκαετίες, ὀφείλει νὰ διορθώσῃ ὡρισμένες ἀντιλήψεις καὶ ὡρισμένα σφάλματα».
στο βημαπΌταν ο κ. Σωτηρόπουλος γράφει ότι «κάνενα πολιτικό κόμμα δεν μας ενθουσιάζει», πώς είναι ευνοϊκή η στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή; Και όταν γράφει ότι «κανένα δὲν εἶνε χριστιανικό», πώς είναι ευνοϊκή η στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή;
Και όταν γράφει ότι η Χρυσἠ Αυγή «ὀφείλει νὰ διορθώσῃ  ὡρισμένες ἀντιλήψεις καὶ ὡρισμένα σφάλματα» πώς αυτό δεν το βλέπουν; Με βάση και αυτά που έγραψε πιο πριν, αυτές οι ορισμένες αντιλήψεις και τα σφάλματα δεν μπορεί να είναι μικρής σημασίας. Είναι τόσο μεγάλης σημασίας που κάνουν την Χρυσή Αυγή να μην είναι χριστιανικό κόμμα και κάνουν και τον κ. Σωτηρόπουλο να μην ενθουσιάζεται απο τη Χρυσή Αυγή. Έχει πολύ δρόμο να βαδίσει η Χρυσή Αυγή για να ενθουσιάζει τον κ. Σωτηρόπουλο και για να είναι κόμμα χριστιανικό.

 

Παρακαλούμε όλους τους καλούς αναγνώστες μας, να είναι πιο προσεκτικοί όταν παρακολουθούν τις ομιλίες και διαβάζουν τα γραπτά του κ. Σωτηρόπουλου και να προσέχουν να μην παρασύρονται απο διάφορες ξεδιάντροπες συκοφαντίες κακορίζικων και άτιμων συκοφαντών του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, εχθρών του κ. Σωτηρόπουλου ή άλλων που έχουν συμφέρον να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν αυτοί ή άλλων που δεν καταλαβαίνουν σωστά τον κ. Σωτηρόπουλο.

 

Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν
Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: