ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Για την 20η επέτειο του αδικότατου «αφορισμού» του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Για την 20η επέτειο του αδικότατου «αφορισμού» του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

στοβ

Σήμερα που συμπληρώνονται 20 χρόνια απο τον αδικότατο και παρανομότατο «αφορισμό» του γνησιότερου τέκνου του π. Αυγουστίνου, του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, ευχόμαστε ο Κύριος να δίνει υγεία και όλα τα αγαθά Του στον κ. Σωτηρόπουλο για να συνεχίσει το ευλογημένο έργο του για την Εκκλησία του Κυρίου που αγωνίζεται 60 ολόκληρα χρόνια χωρίς να κουράζεται.

Ευχόμαστε να μετανοήσουν οι διώκτες του και οι ψευδάδελφοι που συνεργάστηκαν με τους διώκτες του και η παρεούλα των ψευδαδέλφων που συνεχίζουν να μένουν αμετανόητοι, χωρίς να ομολογήσουν δημόσια τις ξεδιάντροπες συμπεριφορές τους και χωρίς να του ζητήσουν δημόσια συγγνώμη. Ευχόμαστε να μετανοήσουν και όσοι βοηθούν με διάφορους τρόπους τους ψευδαδέλφους και την παρεούλα τους να μένουν αμετανόητοι, όπως όταν κάνουν τα στραβά μάτια στο δίκαιο του κ. Σωτηρόπουλου και όταν τους κολακεύουν σαν να έχουν μετανοήσει.ΒΛΑΣΦ Π μ Ευχόμαστε να μετανοήσουν και όλοι όσοι κατέχονται απο φθόνο, μίσος και κακία εναντίον του κ. Σωτηρόπουλου και τον συκοφαντούν και ψευδολογούν με διάφορους τρόπους εκμεταλλευόμενοι καταστάσεις. Είναι καλό να γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι όλες αυτές οι ξεδιάντροπες πράξεις τους, θα γυρίσουν στα κεφάλια τους και θα τους μάθουν ακόμα και αυτοί που δεν τους έχουν μάθει και ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μετανοήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα.

προσευχομενοςΕυχόμαστε όλοι οι καλοί αναγνώστες που αγαπούν τον κ. Νικόλαο Σωτηρόπουλο και την προσφορά του να μην σταματούν να προσεύχονται και να ενισχύουν με κάθε τρόπο τον κ. Σωτηρόπουλο και να υποστηρίζουν το δίκαιο του.

Όπως το περιμένουν οι παλαιοί αναγνώστες μας που μας ξέρουν, θα ακολουθήσει για μια εβδομάδα μικρό αφιέρωμα απο το ιστολόγιο μας στον αδικότατο «αφορισμό» του.

 

Δείτε και Για την 19η επέτειο του άδικου, παράνομου και παράλογου «αφορισμού» του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

2 thoughts on “Για την 20η επέτειο του αδικότατου «αφορισμού» του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

  1. Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ !

    ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

  2. Καλά κάνουν όλοι όσοι δεν υπολογίζουν τον αφορισμό του.
    κ. Σωτηρόπουλε συνεχίστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: