ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Ο Χριστός σε περιμένει

Παρακάτω παραθέτουμε το μικρό άρθρο, που είναι συνέχεια του μικρού άρθρου «Ασυγκίνητοι από τα Χριστούγεννα», που αναρτήσαμε παλαιότερα και υπάρχει ΕΔΩ.

Ο Χριστός σε περιμένει

 

Η μόνη ενδεδειγμένη επανάστασιΕάν ανήκης και συ στην κατηγορία των πιο πάνω ανθρώπων, αγαπητέ αναγνώστα, πάρε την απόφασι ν’ αλλάξης ζωή. Ο Χριστός σε περιμένει. Ο Χριστός μας αγαπά όλους. Και όσο εμείς απομακρυνόμεθα από κοντά του, τόσο αυτός μας χαρίζει ευκαιρίες να τον πλησιάσουμε και να σωθούμε. «Το έλεος σου, Κύριε, καταδιώξει με πάσας τας ημέρας της ζωής μου», λέγει ο Ψαλμωδός (Ψαλμ. 22,6). Το έλεος του Θεού μας καταδιώκει όπου και αν πάμε! Πόσο ενθαρρυντικό είναι αυτό! Πόσο παρήγορο! Πόσο ελπιδοφόρο!

exomologis iΜετανόησε λοιπόν, αδελφέ, για τις αμαρτίες σου. Σπεύσε σε πνευματικό πατέρα τις ημέρες αυτές, άφησε το βαρύ φορτίο, που βαρύνει την ψυχή σου, στο ευλογημένο πετραχήλι του ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΔΙΣ!και έξελθε από το εξομολογητήριο χαρούμενος, ειρηνικός, ανανεωμένος και συμφιλιωμένος με τον πολυεύσπλαχνο Κύριο και Θεό μας. Και θα ιδής, ότι στην ψυχή σου θα φυτρώση παράδεισος, μέσα στον όποιο θα έλθη αυτά τα Χριστούγεννα και θα κατοίκηση ο ίδιος ο Χριστός.

 

Από το μηνιαίο ορθόδοξο αγωνιστικό περιοδικό «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ», τεύχος Δεκεμβρίου 2010.

Δείτε και Παρουσιάση σαν βίντεο με Χριστουγεννιάτικα αποσπάσματα από βιβλίο και άρθρο του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: