ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Δύο ενημερώσεις

Δύο ενημερώσεις

ΕΚΔ. Ο.Ι.Α. με περιγρΕνημερώνουμε κάποιους καλούς αναγνώστες μας που μας ζητούν να τους στείλουμε κατάλογο με τα βιβλία του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου και της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ» ότι μπορούν να επικοινωνήσουν και να τον ζητήσουν απο το βιβλιοπωλείο «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ» (Ζ. Πηγής 44 -106 81 Αθήνα, τηλ. 210-3805539) και θα τους αποσταλλεί δωρεάν στην διεύθυνση τους. Το γράφουμε για να ενημερωθούν και όσοι έχουν παρόμοια ΕΥΑΓΓ.ΙΩ. Γ' περ μαιτήματα και δεν τα έχουν ακόμα εκφράσει.

Η ίδια ισχύει και για όσους μας ζητούν να στείλουμε βιβλία του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου. Δεν είμαστε βιβλιοπωλείο εμείς, αλλά ιστολόγιο που δεν έχει σχέση με το βιβλιοπωλείο «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ». Μπορούν να απευθυνθούν στο βιβλιοπωλείο «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ» και να λάβουν τα βιβλία που επιθυμούν.

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.