ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν το όνομα του ιστολογίου μας

 Προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν το όνομα του ιστολογίου μας

apateoniesΜάθαμε αυτές τις ημέρες ότι ένα ιστολόγιο με την ονομασία “Χαίρετε” μας εμφανίζει ότι έχουμε αποστείλει μια ανάρτηση δικής μας προς το συγκεκριμένο αυτό ιστολόγιο, ενώ ουδέποτε στείλαμε εμείς ούτε σχόλιο, ούτε μήνυμα, ούτε τίποτα άλλο προς το συγκεκριμένο αυτό ιστολόγιο, το οποίο δεν εγκρίνουμε καθόλου.  Όσοι γράφτηκαν απο μόνοι τους στην αυτόματη υπηρεσία FOLLOW και αυτόματα τους έρχονται οι αναρτήσεις μας, ας το επεξηγούν για να μην δίνουν λανθασμένη εντύπωση ότι εμείς τους στέλνουμε. Εμείς δεν είμαστε η αυτόματη υπηρεσία με την οποία στέλνονται οι αναρτήσεις.
Η αλήθεια είναι ότι είδαμε κάποια μέρα να υπάρχει στο ιστολογιό μας, σχόλιο με το όνομα του ιστολόγου του “Χαίρετε”, όπου υπήρχε ο τίτλος της ανάρτησης μας και η διεύθυνση της συγκεκριμένης ανάρτησης του ιστολογίου αυτού όπου υπάρχει αναδημοσιευμένη ανάρτηση μας, αλλά δεν δώσαμε σημασία, ούτε επισκεφτήκαμε την συγκεκριμένη ανάρτηση, ούτε δημοσιεύσαμε το σχόλιο, γιατί νομίσαμε ότι απλά αναδημοσίευσε την ανάρτηση μας. Τυχαία μετά από ημέρες κάνοντας περιήγηση στο internet πέσαμε πάνω στην ανάρτηση αυτή όπου και είδαμε έκπληκτοι να μας εμφανίζει ότι είμαστε αποστολέας μηνύματος προς το ιστολόγιο αυτό!
Δεν γνωρίζουμε ποιός έστειλε στον συγκεκριμένο ιστολόγο τέτοιο μήνυμα αλλά ο ιστολόγος θα έπρεπε πρώτα να ρωτήσει εμάς και μόνο αν έπαιρνε θετική απάντηση απο εμάς, ότι εμείς το στείλαμε, τότε μόνο θα επιτρεπόταν να το αναρτήσει. Το ότι άφησε ένα σχόλιο στο ιστολόγιό μας με τη διεύθυνση της ανάρτησης, αυτό δεν σημαίνει ότι πήγαμε στη διεύθυνση που μας παραπέμπει το σχόλιο, ούτε ότι εγκρίναμε ό,τι γράφεται στη διεύθυνση αυτή. Και πράγματι, αυτό έγινε και τώρα, δεν δώσαμε σημασία στη διεύθυνση του σχολίου αλλά το αγνοήσαμε και το περιφρονήσαμε, νομίζοντας ότι απλά αναδημοσίευσε μια ανάρτηση μας με δική του πρωτοβουλία. Αν πάλι εννοεί την υπηρεσία FOLLOW, η οποία αυτόματα στέλνει τις αναρτήσεις, πρέπει να το επεξηγεί, γιατί διαφορετικό πράγμα είμαστε εμείς και διαφορετική η αυτόματη υπηρεσία FOLLOW, που στέλνει σε όποιον με τη θέληση του γράφεται τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας.
Δπροσοχηηλώνουμε ότι ποτέ δεν στείλαμε ανάρτηση μας σε κανένα ιστολόγιο και πολύ περισσότερο δεν στείλαμε ούτε είχαμε καμία διάθεση ποτέ να στείλουμε ανάρτηση σε αυτό το ιστολόγιο με την ονομασία “Χαίρετε” και τα όμοια με αυτό που ανήκουν στον ίδιο ιστολόγο, τα οποίο δεν θέλουμε ούτε να επισκεφτόμαστε ούτε μια φορά το χρόνο! Αυτό το ιστολόγιο το καταδικάζουμε και συμβουλεύουμε τους αναγνώστες μας να το αποφεύγουν με κάθε τρόπο.
Όποιος στο μέλλον λάβει μήνυμα ή σχόλιο, από απατεώνες ή δόλιους προβοκάτορες ή από την αυτόματη υπηρεσία «FOLLOW», με την ονομασία “Ιστολόγιο Νικόλαος Σωτηρόπουλος”, να γνωρίζει ότι δεν θα είναι δικό μας. Αν έχει αμφιβολίες θα πρέπει οπωσδήποτε να έλθει σε επικοινωνία μαζί μας και μόνο αν του δώσουμε θετική απάντηση, τότε και μόνο θα επιτρέπεται να το βάλει. Αν δεν απαντήσουμε σημαίνει ότι δεν το εγκρίνουμε, το περιφρονούμε και δεν είναι δικό μας.

Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: