ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Επεξήγηση απαραίτητη σε πρόσφατη ανάρτηση

Επεξήγηση σε πρόσφατη ανάρτηση

προσοχηΕπεξηγούμε και προσθέτουμε στην πρόσφατη ανάρτηση μας, με τον τίτλο «Προσοχή όσους χρησιμοποιούν το όνομα του ιστολογίου μας» που διορθώσαμε και προσθέσαμε κάποιες επεξηγήσεις για να μην αδικήσουμε κανένα (δείτε ΕΔΩ) ότι υπάρχει αυτόματη υπηρεσία με την ονομασία FOLLOW. Το FOLLOW όπου υπάρχει κάτω δεξιά, δίνει την δυνατότητα στον καθένα να προσθέσει το e-mail του και να λαμβάνει τις αναρτήσεις μας στο e-mail του. Αυτό γίνεται αυτόματα και δεν στέλνουμε εμείς καμία ανάρτηση, αλλά μόνη της η υπηρεσία στέλνει τις αναρτήσεις στα e-mail αυτών που με τη δική τους θέληση γράφτηκαν στην υπηρεσία FOLLOW.

Όπως υπάρχει και η δυνατότητα όποτε το θελήσουν να διαγραφτούν πατώντας το κουμπί Unsubscribe. Αν κάποιοι γράφτηκαν από μόνοι τους στην αυτόματη αυτή η υπηρεσία με την οποία δεν έχουμε σχέση, όποτε θέλουν μπορούν να διαγραφούν. Αν δεν θέλουν να διαγραφούν και αναδημοσιεύουν τις αναρτήσεις μας ας μην τις παρουσιάζουν ότι τις στέλνουμε εμείς αλλά ας επεξηγούν ότι πρόκειται για αυτόματη υπηρεσία στην οποία αυτοί γράφτηκαν με τη θέληση τους. Αν δεν το επεξηγούν, δίνουν την εντύπωση ότι εμείς τους στέλνουμε και φαίνεται ότι εγκρίνουμε τα ιστολόγια τους, ενώ αυτό δεν είναι αληθινό.

Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: