ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Φωτογραφία από 40/ήμερο Μνημόσυνο για τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο στην Αυστραλία και σχόλιο

Παρακάτω παρουσιάζουμε μια φωτογραφία από σημερινό Mνημόσυνο για τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο που έγινε σε Ναό στην Αυστραλία μαζί με ένα σχόλιο, από φίλο μας τον οποίο και ευχαριστούμε.

Φωτογραφία από 40/ήμερο Μνημόσυνο για τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο στην Αυστραλία και ένα σχόλιο

aystraΗ παρούσα φωτογραφία είναι από το 40νθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου αδελφού Νικολάου Σωτηροπούλου, που ετελέσθη σήμερα Κυριακή 05-10- 2014 σε ιερό ναό της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στη Μελβούρνη.

STAYR

Παρόμοια μνημόσυνα για τον μεγάλο αγωνιστή θεολόγο ετελέσθησαν και σε ιερούς ναούς άλλων Πολιτειών της Αυστραλίας, όπου έσπειρε αφειδώς τον θείο λόγο ο Πνευματέμφορος ιεροκήρυξ Νικόλαος Σωτηρόπουλος. Δεν αναφέρουμε σε ποιους συγκεκριμένους ναούς έγιναν τα μνημόσυνα, για να μην εμπλέξουμε τους ευλαβείς ιερείς των ναών σε διωγμούς από την προϊσταμένη εκκλησιαστική αρχή. Διότι υπάρχουν και στην Αυστραλία ευσεβείς λειτουργοί του Θεού του Υψίστου, οι οποίοι, τωaystralia δόγματι τω τυραννικώ μη πεισθέντες, φρόντισαν να τιμηθεί χριστιανοπρεπώς η μνήμη του φλογερού ιεραποστόλου και μεγάλου διδασκάλου των ημερών μας ΝικολάουΒΛΑΣΦ Π μ Σωτηροπούλου. Ας είναι η φωτογραφία αυτή έλεγχος κατά εκείνων, οι οποίοι, τυμβωρυχούντες, πασχίζουν να αμαυρώσουν τη μνήμη του αγίου αυτού ιεροκήρυκος. Ματαιοπονούν και αυτογελοιοποιούνται. Ομοιάζουν με τον θλιβερό εκείνο άνθρωπο, που πάσχιζε να σβήσει τον ήλιο με τα πτύελά του.

Single Post Navigation

One thought on “Φωτογραφία από 40/ήμερο Μνημόσυνο για τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο στην Αυστραλία και σχόλιο

  1. Δεν είναι μικρό το γεγονός, ότι στον τόπο όπου είναι η καρδιά των εχθρών και διωκτών του αειμνήστου Νικολάου Σωτηροπούλου τελούνται Μνημόσυνα υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.
    Δείχνει πόσο γελοίος είναι ο αφορισμός και ότι δεν τον υπολογίζουν ούτε αυτοί που είναι στην Αυστραλία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: