ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Θεραπεία δαιμονισμένου από τον μακαριστό Γέροντα Ιάκωβο Τσαλίκη

Παρουσιάζουμε άλλο ένα απόμαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την αξιοσήμαντη συνέντευξη του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου στον κ. Τσανταρλιώτη όπου ομιλεί για προσωπικές εμπειρίες που είχε από τον μακαριστό Γέροντα Ιάκωβο. Το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα αυτό είναι συνέχεια του αποσπάσματος που παρουσιάσαμε χθες ΕΔΩ.

Θεραπεία δαιμονισμένου από τον μακαριστό Γέροντα Ιάκωβο Τσαλίκη

δαιμονες περ2κ. Τσανταρλιώτης: Είχατε παρευρεθεί σε τέτοια περίπτωση;…
Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Λοιπόν, εγνώρισα ένα μοναχό στο Άγιον Όρος που είχε δαιμονιστεί. Λοιπόν, είχα ακούσει για την θαυμαστή θεραπεία του και μου επιβεβαίωσε όσα είχα ακούσει, όταν τον εγνώρισα προσωπικώς στο Άγιον Όρος. Είχε τρομερή δαιμονική κατάσταση, όχι απλώς ψυχολογικά προβλήματα, άλλο ψυχολογικά προβλήματα και άλλο δαιμονική κατάσταση.

ΝΙΣμικρηκ. Τσανταρλιώτης: Κατοχή απο δαίμονα δηλαδή.
Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Ναι, κατείχετο απο δαιμόνιον και εβασανίζετο φρικτά. Και απο το Άγιον Όρος τον κατέβασαν στην Εύβοια, στο Μοναστήρι του οσίουAGIAKOVOS Δαβίδ που ήταν ηγούμενος ο π. Ιάκωβος. Και ενώ πάντοτε έκανε αυστηροτάτη νηστεία, αυτές τις ημέρες που έφεραν τον δαιμονισμένο -απο το Άγιον Όρος ε;!- έκανε ακόμη αυστηρότερη νηστεία και βγήκε το δαιμόνιο, θεραπεύτηκε ο μοναχός αυτός, πατήρ Νικόλαος ονόματι. Έκανε μεγάλη εντύπωση η θεραπεία αυτού του δαιμονισμένου! Αφού τον κατέβασαν από το Άγιον Όρος στην Εύβοια να τον θεραπεύσει ο ασκητής αυτός ο περίφημος!

Όλη την συνέντευξη θα την ακούσετε ΕΔΩ

Δείτε και O άγιος Ιωάννης ο Ρώσος σε θαυμαστή εμφάνιση του είπε τρις «Πρέπει να γίνει πόλεμος», για τις ασέβειες και την αμετανοησία μας, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: