ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Για την 21η επέτειο του αδικότατου «αφορισμού» του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου

Για την 21η επέτειο του αδικότατου «αφορισμού» του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου

SO2006Πέρυσι τέτοια ημέρα που είχαμε κοντά μας τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο, συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τότε που συνέβηκε ο αδικότατος και παρανομότατος «αφορισμός» του. Σήμερα που συμπληρώνονται 21 χρόνια από τον κωμικότατο «αφορισμό» του, ο μακαριστός Ομολογητής Θεολόγος δεν είναι μαζί μας αλλά έχει αναχώρησει στον Ουρανό και χαίρεται τη χαρά του Κυρίου του. Όσοι απο αυτούς που ξεδιάντροπα τον «αφόρισαν» έχουν απομείνει στη αγιος Νεκταριος μ πγη, δυστυχώς για τους ίδιους, δεν μετανόησαν ακόμα και κάνουν αποτυχημένες προσπάθειες να διατηρήσουν τον «αφορισμό». Θυμίζουν όσους κληρικούς δίωξαν τον άγιο Νεκτάριο, που δεν τον αποκατέστησαν ούτε αμέσως μετά την κοίμηση του αλλά επέμεναν ξεδιάντροπα στην αδικότατη απόφαση τους. Ο άκυρος «αφορισμός» γυρίζει στα κεφάλια galaoτους σαν αφορισμός που ισχύει και όχι σαν άκυρος «αφορισμός». Τώρα που μίλησε ακόμα και ο Ουρανός (δείτε ΕΔΩ) η κάθε μέρα που περνάει χωρίς την άρση του «αφορισμού» επιβαρύνει ακόμα πιο πολύ την θέση των διωκτών του απέναντι του Κυρίου που ομολόγησε ο μακαριστός Νικόλαος Σωτηρόπουλος.

PILAT

Ευχόμαστε να μετανοήσουν και αυτοί και όσοι προσπαθούν να τους δικαιολογήσουν χρησιμοποιώντας κωμικές και ψεύτικες ειδήσεις ότι δήθεν μετανόησαν οι διώκτες του. Ευχόμαστε να μετανοήσουν και όλοι όσοι απο δειλία δεν υποστήριξαν ούτε μία φορα και δεν υποστηρίζουν το δίκαιο του μακαριστού Ομολογητή Νικολάου Σωτηρόπουλου, για να μην έχουν μέρος στην μερίδα του Πόντιου Πιλάτου που αδιαφόρησε για το δίκαιο του Κυρίου.
Για την ομιλία του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου για τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο Όλοι οι καλοί κληρικοί και λαϊκοί, πρέπει να υποστηρίζουν το δίκαιο του μακαριστού Ιεραποστόλου Θεολόγου και να προσεύχονται μέχρι να αποκατασταθεί το όνομα του και επίσημα, για να λάβουν και αυτοί την ευχή του μακαριστού Ιεραποστόλου Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου.

Όπως είναι γνωστό στους παλαιούς αναγνώστες μας, απο αύριο θα αρχίσουμε εβδομαδιαίο αφιέρωμα στον «αφορισμό» του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου.

Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: