ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Ποιούς έπρεπε να αφορίσει η διοικούσα Εκκλησία και δεν το τόλμησε

Επειδή σήμερα συμπληρώνονται 21 χρόνια και 1 μήνας από τον αδικότατο και άκυρο «αφορισμό» του μακαριστού Ομολογητού Θεολόγου Νικόλαου Σωτηρόπουλου και ακόμα δεν έχει αρθεί, αρχίζουμε απο σήμερα το μικρό τριήμερο αφιέρωμά μας για τον αδικότατο και κωμικότατο «αφορισμό», με πολύ μικρό απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα απο την ομιλία-κεραυνό του με θέμα «Σημεία των καιρών» που έγινε στις 19-3-1994. Ο μακαριστός Ομολογητής Θεολόγος, όχι μόνο δεν είχε καμία σχέση με όλα τα παρακάτω αλλά και επίπληττε τους αίτιους αυτών.

Ποιούς έπρεπε να αφορίσει η διοικούσα Εκκλησία και δεν το τόλμησε

βλ κατα Ευαγγελιου μ πΗ Εκκλησία έπρεπε να αφορίσει ασεβείς καλλιτέχνες και λογοτέχνες και δημοσιογράφους, οι οποίοι βάναυσα προσβάλλουν την Χριστιανική Πίστη και τη Χριστιανική Ηθική. Δεν αφόρισε κανέναν, ούτε αυτόν τον Καζαντζάκη, τον μεγαλύτερο και χυδαιότερο υβριστή του Θεανθρώπου δια μέσου των αιώνων! Τόσο άτολμη είναι η Διοικούσα Εκκλησία απέναντι του κόσμου!

DIA TVΗ Εκκλησία έπρεπε να αφορίσει πρόσωπα τα οποία προάγουν την πορνογραφία, παράγουν και προβάλλουν αισχρότατα έργα κατα φύσιν και παρα φύσιν αμαρτιών, με τα περιοδικά, με τις εφημερίδες, με τις τηλεοράσεις, με τα βίντεο, με τα θέατρα, με τους κινηματογράφους. Δεν ετόλμησε να αφορίσει ούτε ένα από τους μεγάλους προαγωγούς της ανηθικότητος που διέλυσαν την νεότητα και γενικότερα την ανθρωπίνη κοινωνία.
ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ + εκτΗ Εκκλησία, η Διοικούσα Εκκλησία έπρεπε να αφορίσει πολιτικούς άνδρες που έκαναν αντιχρίστους νόμους που διαλύουν τις συζυγίες, τις οικογένειες, το Έθνος ολόκληρο. Δεν ετόλμησε να αφορίσει ούτε αυτούς που αποποινικοποίησαν την μοιχεία, ούτε αυτούς που έκαναν νόμο, τον νόμο των εκτρώσεων, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια σφαγιάζονταινικσοωτ 500.000 παιδιά το έτος! Πεθαίνει η Ελλάδα! Μην τραγουδάμε “η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει”. Όταν πεθαίνουν, όταν δολοφονούνται τα παιδιά της Ελλάδος, πεθαίνει η Ελλάδα. Σήμερα στην Ελλάδα πεθαίνει ένας Έλληνας και γεννιέται μισός Έλληνας!
Δεν ετόλμησε η Διοικούσα Εκκλησία να αφορίσει κανένα! Aφόρισε ποιόν; Τον υποφαινόμενο, έναν εργάτη του Ευαγγελίου, ένα κήρυκα της Ορθοδοξίας, ένα πολέμιο των αιρετικών!

Tην ομιλία θα τη βρείτε στο βιβλιοπωλείο «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ», της αγαπημένης Αδελφότητας του π. Αυγουστίνου,
Ζωοδόχου Πηγής 44, Αθήνα

Δείτε και Για την 21η επέτειο του αδικότατου «αφορισμού» του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου, πατώντας ΕΔΩ
Και ο προηγούμενος μητροπολίτης Φωκίδος Αθηναγόρας ήξερε ότι ο «αφορισμός» είναι άκυρος, πατώντας ΕΔΩ
Ἀφορισμός θεολόγου, πατώντας ΕΔΩ
Για τους αδικότατους αφορισμούς ευσεβών απο αρχιερείς τύπου Άννα και Καϊάφα, πατώντας ΕΔΩ
Αυξήθηκαν τα ακροατήρια του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου μετά τον «αφορισμό» του, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

One thought on “Ποιούς έπρεπε να αφορίσει η διοικούσα Εκκλησία και δεν το τόλμησε

  1. Ανώνυμος Ορθ.Χρ. on said:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: