ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Ο διάβολος μπορεί να κάνει κακό στους ασεβείς λαϊκούς και κληρικούς

Επειδή σήμερα διαβάστηκε στους Ναούς το ευαγγελικό ανάγνωσμα με την θεραπεία του δαιμονισμένου νέου από τον Χριστό, παρακάτω παρουσιάζουμε απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα, από την εκπομπή «Ορθόδοξη Μαρτυρία» του κ. Γεωργίου Χατζηκώστα, παραγωγού της ραδιοφωνικής εκπομπής από τον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης HELLASFM, με τον μακαριστό Ιεραπόστολο Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο. Το απόσπασμα είναι από την εκπομπή που έγινε στις 9 Μαρτίου 2013.

Ο διάβολος μπορεί να κάνει κακό στους ασεβείς λαϊκούς και κληρικούς

dimΓεώργιος Χατζηκώστας: Βέβαια, αυτό το έζησα, το έζησα κ. Σωτηρόπουλε, και ξέρετε έκανα και ένα λάθος νομίζω, εσείς θα μου πείτε, γιατί εγώ είχα θάρρος και δεν δειλίασα και λέω «Έξελθε εκ του δούλου του Θεού τάδε, διάβολε» λέω «στο όνομα του Ιησού Χριστού». Και μου λέει ο ιερέας «Εσύ μην μιλάς γιατί μπορεί να σου κάνει κακό εσένα, γιατί δεν είσαι ιερέας». Δεν το γνώριζα αυτό και θέλω τη γνώμη σας.
Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Γιατί ο διάβολος μπορεί να κάνει κακό σε ασεβείς ανθρώπους, όχι μόνο λαϊκούς αλλά και κληρικούς. Πώς πρέπει να είναι οι γυναίκες των κληρικών Εσύ δεν ήσουν ασεβής άνθρωπος, είσαι πιστός άνθρωπος. Κακό κάνει σε αυτούς που είναι ασεβείς ανθρώποι. Αν πειράξει και τους ευσεβείς, μπορεί να τους πειράξει και τους ευσεβείς, ε μικροπράγματα κάνει, δεν μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα στους ευσεβείς.

Δείτε και Μαρτυρίες για αναστάτωση και κάψιμο των δαιμόνων από το Τίμιο Ξύλο και τις Εικόνες, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: