ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Γιατί δεσποτάδες στην Ελλάδα απαγορεύουν τους εξορκισμούς

Παρουσιάζουμε απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα, από την εκπομπή «Ορθόδοξη Μαρτυρία» του κ. Γεωργίου Χατζηκώστα, παραγωγού της ραδιοφωνικής εκπομπής από τον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης HELLASFM, με τον μακαριστό Ιεραπόστολο Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο, για τους δεσποτάδες της Ελλάδας που έχουν απαγορεύσει τους εξορκισμούς γιατί τα δαιμόνια εξευτελίζουν ασεβείς κληρικούς και λαϊκούς. Το απόσπασμα είναι από την εκπομπή που έγινε στις 9 Μαρτίου 2013. Το απόσπασμα είναι συνέχεια του απασπάσματος που παρουσιάσαμε ΕΔΩ.

Γιατί δεσποτάδες στην Ελλάδα απαγορεύουν τους εξορκισμούς

Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Εξορκισμό κάνουν οι ιερείς, οι λαϊκοί κάνουν προσευχή και λένε «Θεέ μου, απάλλαξε τον άνθρωπο Πώς πρέπει να είναι οι γυναίκες των κληρικών αυτόν από το δαιμόνιο». Προσευχή εμείς κάνουμε οι λαϊκοί, εξορκισμούς τους κάνει ο ιερεύς, είναι στα καθήκοντα του ιερέως.
Αν και εδώ στην Ελλάδα, -θα φανεί παράδοξο αυτό που θα πω στους αγαπητούς ακροατάς αυτό που θα πω σε όλα τα μήκη και δαιμονισμενος2τα πλάτη μέσω του διαδικτύου-, εδώ στην Ελλάδα, επειδή τα δαιμόνια έχουν φωνάξει εναντίον ασεβών κληρικών, ιερέων και  τους έχουνplati-mitropolites εξευτελίσει και τους λένε τα αμαρτήματα τους δημοσίως, γι΄ αυτό οι δεσποτάδες εδώ στην Ελλάδα απαγορεύουν στους ιερείς να διαβάζουν εξορκισμούς. Γιατί φωνάζουν τα δαιμόνια με το στόμα των δαιμονισμένων εναντίον σκανδαλοποιών παπάδων,Αναπνευστήρας της Ελλάδος ο Χριστόςδεσποτάδων «εκείνος έκανε εκείνο, εκείνος εκείνο…», και λοιπά. Και εναντίον λαϊκών, αν ένας λαϊκός δεν εξομολογείται τα αμαρτημάτά του σε πνευματικό πατέρα τον εξευτελίζουν οι δαίμονες «Εμείς σε βάλαμε και έκανε εκείνο, εκείνο, εκείνο». Έχω ακούσει τέτοια φρικτά πράγματα, διότι ο διάβολος ξέρει τα διάφορα κακά του παρόντος και του παρελθόντος. Τα μέλλοντα δεν ξέρει.
Γεώργιος Χατζηκώστας: Βεβαίως. Πάντως κ. Σωτηρόπουλε να ΄ρθούμε στην ομιλία, στο θέμα που θέλετε να μας μιλήσετε.

Δείτε και Μαρτυρίες για αναστάτωση και κάψιμο των δαιμόνων από το Τίμιο Ξύλο και τις Εικόνες, πατώντας ΕΔΩ
Για τους κοσμικούς και αχάριστους επισκόπους, πατώντας ΕΔΩ
Ο προφήτης Ιερεμίας για τους κακούς ποιμένες και ιερείς, πατώντας ΕΔΩ
Ο διάβολος μπορεί να κάνει κακό τους ασεβείς λαϊκούς και κληρικούς, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: