ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Ένας ακόμα λόγος που πρέπει να μάθουμε τους άγνωστους μεγάλους αγώνες του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου

Ένας ακόμα λόγος που πρέπει να μάθουμε τους άγνωστους μεγάλους αγώνες του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου

ΝΙΚ ΜΕ Π. ΑΥΓΕίδαμε πριν από 1 χρόνο περίπου, με δύο λόγια, τους άγνωστους στους πολλούς, μεγάλους αγώνες του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου που έφθειραν την υγεία του (δείτε ΕΔΩ). Είναι ευκολονόητοι οι λόγοι που πρέπει να μάθουμε όσο γίνεται περισσότερο για τους μεγάλους άγνωστους αυτούς αγώνες που έδωσε και μόνο γιατί έφθειραν την υγεία του. Αλλά και γιατί είναι πολύ αξιοσήμαντα τα θέματα για τα οποία αγωνίστηκε.

προδοσιαΈνας όμως ακόμα λόγος που πρέπει να μάθουμε για τους μεγάλους αυτούς αγώνες του, είναι για να σταματήσουν αυτοί που τον πολέμησαν και η παρεούλα τους να παριστάνουν τον ανήξερο και να υποκρίνονται τους αθώους ή τους φίλους και αδελφούς του. Και ακόμα περισσότερο, αν αυτοί ή αυτές έχουν την μεγάλη ξεδιαντροπιά να συκοφαντούν αυτούς που του συμπαραστάθηκαν σε αυτούς τους μεγάλους αγώνες του.

1995ΝΙΣ ΠμιΌλοι οι πραγματικοί αδελφοί του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου, οι στενοί συνεργάτες και οι φίλοι του, όπως και όλοι οι καλοί ακροατές του που ωφελήθηκαν από τα κηρύγματά του, πρέπει να διαφωτίσουν τον κόσμο για τους άγνωστους αυτούς μεγάλους αγώνες του.

Δείτε και Άγνωστοι μεγάλοι αγώνες του μακαριστού ομολογητού Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου που έφθειραν την υγεία του, πατώντας ΕΔΩ
Μίλησε ο Ουρανός! πατώντας ΕΔΩ

Advertisements

Single Post Navigation

2 thoughts on “Ένας ακόμα λόγος που πρέπει να μάθουμε τους άγνωστους μεγάλους αγώνες του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου

  1. Πολύ ωραία και σωστά όσα λέτε. Όμως όταν λέτε «πρέπει να μάθουμε» τι προττρέπετε ακριβώς να κάνουν οι αναγνώστες σας (μεταξύ αυτώ και εγώ); Να ψάξουμε να βρούμε στοιχεία, γεγονότα; Που όμως δεν μας λέτε και αυτό έχει σημασία για τους λόγους που εσείς οι ίδιοι αναφέρετε.

    • Αγαπητέ προτρέπουμε όπως γράφουμε, τους πραγματικούς αδελφούς του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου, τους στενούς συνεργάτες τους φίλους του, όπως και όλοι οι καλοί ακροατές του που ωφελήθηκαν από τα κηρύγματά του, που γνωρίζουν να μας ενημερώσουν για τους άγνωστους αυτούς αγώνες του.
      Γι΄ αυτά έχει μιλήσει ο μακαριστός Ομολογητής Θεολόγος και πρέπει να τα μάθουμε περισσότερο από τους παραπάνω.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: