ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Για τα Ετήσια Μνημόσυνα του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου

Για τα Ετήσια Μνημόσυνα του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου

sotironikΕνημερώνουμε τους καλούς αναγνώστες μας ότι τελέστηκαν τα Ετήσια Μνημόσυνα που ανακοινώσαμε (δείτε ΕΔΩ) για τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο.

Α) Στην Ι. Μ. Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Αιτωλοακαρνανίας, έγινε το Ετήσιο Μνημόσυνο, από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά. Για τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο μίλησε εγκωμιαστικά ο ιεροκήρυκας π. Παύλος Ντανάς. Στο τέλος τελέστηκε και τρισάγιο στον τάφο του tafos mikrμακαριστού Ομολογητή Θεολόγου από τον μητροπολίτη κ. Κοσμά. Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες που έχουμε κανείς από τους ψευδαδέλφους του και από την παρεούλα των ψευδαδέλφων του δεν εμφανίστηκε και αυτό είναι ευχάριστο. Ακόμα υπάρχουν μαρτυρίες ότι ευωδίαζε ο τάφος του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου. Στο τέλος του τρισάγιου που έκανε στο μνήμα του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου ο μητροπολίτης κ. Κοσμάς, έσκυψε και ασπάστηκε το μνήμα του. Στην συνέχεια ο μητροπολίτης Κοσμάς τέλεσε τρισάγιο στα μνήματα του Μητροπολίτου Παραμυθίας κυρού Παύλου και του αρχιμανδρίτου Αυγουστίνου Ανδριτσοπούλου.

Panagia XrΒ) Στον ι. Ναό Παναγίας Χρυσοσπηλιωτίσσης, στην οδό Αιόλου, στο κέντρο της Αθήνας, τελέστηκε το Ετήσιο Μνημόσυνο που οργάνωσε η Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότητα «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ». Στο μνημόσυνο αυτό μίλησε ο π. Αθανάσιος Αττάρτ, πρώην Λυκειάρχης. Το μνημόσυνο αυτό είχε ανακοινωθεί από τον ραδιοφωνικό σταθμό της «Πειραϊκής Εκκλησίας» και είχε πολύ κόσμο.

Koimisi TheotokouΓ)Ακόμα στον ι. ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κάντζας Αττικής, τελέστηκε το Ετήσιο Μνημόσυνο του γνησιότερου τέκνου του π. Αυγουστίνου, που και αυτό οργανώθηκε από την Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότητα «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ». Ο π. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου που ιερουργεί στον ι. Ναό, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον π. Αυγουστίνο και τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο.

Ευχόμαστε τα επόμενα μνημόσυνα να έχουν την συμμετοχή περισσότερων μητροπολιτών, που δεν έχουν σχέση με τον Οικουμενισμό και δεν σκανδαλίζουν τον λαό.

Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: