ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Προσοχή σε παραποιήσεις λόγων και στάσεων του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου

Προσοχή σε παραποιήσεις λόγων και στάσεων του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου

προσοχηΕπειδή ο μακαριστός Ομολογητής Θεολόγος Νικόλαος Σωτηρόπουλος έχει φύγει από τον κόσμο αυτόν και δεν μπορεί ο ίδιος να φανερώσει την αλήθεια, καλούμε τους καλούς αναγνώστες μας να προσέχουν σε παραποιήσεις λόγων και στάσεων του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου, που γίνονται από κάποιους και κάποιες που θέλουν να τον παρουσιάσουν όπως αυτοί θέλουν. Θα πρέπει όλοι οι αναγνώστες μας να είναι προσεκτικοί σε λόγια και στάσεις που αποδίδονται στον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο. Δεν θα πρέπει χωρίς έρευνα να πιστεύουν όλους όσους αποδίδουν διάφορους λόγους και στάσεις στον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο. Ακόμα και όταν ακούουν από κάποιους ή κάποιες ότι είχαν επικοινωνία ή συχνή επικοινωνία με τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο και πάλι πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην δέχονται ό,τι τους λένε χωρίς έρευνα, γιατί ακόμα και αν είχαν κάποια επικοινωνία, μπορεί να μην λένε αυτά για τα οποία τους επέπληττε ο μακαριστός Ομολογητής Θεολόγος και αυτά για τα οποία διαφωνούσαν μαζί του, και να παρουσιάζονται ως άνθρωποι που συμφωνούν μαζί του σε όλα, ενώ είναι πιθανό να μην συμβαίνει αυτό. Όποιος λέει ότι είχε επικοινωνία με τον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο πιθανό να μην λέει αλήθεια. Και αν ακόμα λέει αλήθεια στο ότι είχαν επικοινωνία, πιθανό να μην αποδίδει σωστά τις απόψεις του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου, αλλά να τις παραποιεί. Γι΄ αυτό χρειάζεται προσοχή και έρευνα σε όσα αποδίδουν διάφοροι χωρίς αποδείξεις στον μακαριστό Ομολογητή Θεολόγο.

Θα πρέπει να γνωρίζουν αυτοί που σκόπιμα παραποιούν λόγους και στάσεις του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου, ότι τον εαυτό τους εκθέτουν και μετά δεν θα hlγίνονται πιστευτοί ούτε σε αυτά που πιθανόν να έχουν δίκαιο. Καλό είναι να γνωρίζουν όλοι ότι η αλήθεια αργά ή γρήγορα λάμπει και θα ντροπιαστούν όλοι όσοι ψευδολογούν και παραποιούν την πραγματικότητα.

Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: