ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Δυναμική δήλωση του π. Αυγουστίνου για το αυτόματο διαζύγιο

Επειδή πριν 4 ημέρες στις 28 Οκτωβρίου, συμπληρώθηκαν 5 χρόνια και 2 μήνες από την κοίμηση του π. Αυγουστίνου και την ίδια μέρα ήταν και η επέτειος του «ΟΧΙ», παρουσιάζουμε μικρό αλλά ωφέλιμο απόσπασμα από την παλαιά ομιλία του γνησιότερου τέκνου του π. Αυγουστίνου, του μακαριστού Ιεραποστόλου Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου με θέμα «Δεν είπαμε το ΌΧΙ». Το απόσπασμα έχει μια δυναμική δήλωση του π. Αυγουστίνου για την κρατική θέσπιση του αυτόματου διαζυγίου. Θυμίζουμε ότι ο π. Αυγουστίνος ήταν από τους 5-6-7 αρχιερείς που δεν υπέγραφαν το αυτόματο διαζύγιο.

Δυναμική δήλωση του π. Αυγουστίνου για το αυτόματο διαζύγιο

ΝΙΣ στο βημα2 π

το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ πολυ μικρο π.Ο Χριστός είπε για ένα λόγο να χωρίζουν τα ανδρόγυνα. Ο σατανάς εισηγήθη περισσοτέρους λόγους, 9.

 

δαιμο

Και οι αρχιερείς στην πλειοψηφία τους δεν είπαν το «ΟΧΙ» στους πολλούς λόγους του διαζυγίου. Τους δέχτηκαν. Αποθρασύνθηκε ο σατανάς και εισηγήθηκε 10ο λόγο διαζυγίου, το αυτόματο. Αυτόματη διάλυση της συζυγίας, του γάμου και της οικογενείας.
Και οι περισσότεροι αρχιερείς, οι πλείστοι αρχιερείς υπογράφουν αυτόματα διαζύγια. Ας είναι δοξασμένος ο Θεός, διότι υπάρχουν και 5-6-7 αρχιερείς που δεν υπογράφουν και ταπεινώνουν (διακοπή από πολλά χειροκροτήματα). Και ταπεινώνουν τους ενόχους τους μεγάλους (Πολλά χειροκροτήματα). Έτσι να μην είμαστε απαισιόδοξοι, έχει ο Θεός τους ήρωες σε κάθε εποχή μέσα στην Εκκλησία Του.
ΣΤΑΥΡΟΣ περιοδικο πΔήλωσε ο άγιος Φλωρίνης στον Νομάρχη Φλωρίνης «Αν έλθουν εδώ επίσημοι δεν θα πάω να τους υποδεχθώ. Διότι δεν έδειξαν σεβασμό στην Εκκλησία και το Ευαγγέλιο». (Πολλά χειροκροτήματα).
Και κάποιοι άθλιοι και πανάθλιοι που μουτζουρώνουν τα χαρτιά του καθημερινού Τύπου μιλάνε για ένα παραμύθι που μίλησαν και παλαιότερα ότι δήθεν ο Φλωρίνης είπε αρκούδα, λέει, την γυναίκα του Νομάρχου. Παραμύθι και ψέμα και κακοήθεια να λέγεται και να γράφεται.

Την ομιλία θα την βρείτε με τον αριθμό 58 στο βιβλιοπωλείο της αγαπημένης Ιεραποστολικής Αδελφότητας του π. Αυγουστίνου «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ»

ANAΓKH ΠAPPHΣIAΣ, εξαίρετο άρθρο του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου Δείτε και Για τον π. Αυγουστίνο, από την «Κατάθεση ψυχής» του θεολόγου Γεωργίου Βλαχογιάννη πατώντας ΕΔΩ
Δεκάδες χιλιάδες τηλεγραφήματα συμπαράστασης στον Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνο!, πατώντας ΕΔΩ
Για τον λόγο του π. Αυγουστίνου, πατώντας ΕΔΩ
Ο π. Αυγουστίνος στο βαθύτατο γήρας του φερόταν «σαν μικρό παιδί», πατώντας ΕΔΩ
Προφητικοί οι λόγοι του π. Αυγουστίνου, πατώντας ΕΔΩ
Ο Νικόλαος Σωτηρόπουλος για τον μακαριστό επίσκοπο Αυγουστίνο Καντιώτη, πατώντας ΕΔΩ
Καιρός για αγώνες. Στους τάφους θα ξεκουραστούμε!, πατώντας ΕΔΩ
Μαρτυρίαι για τον μακαριστό π. Αυγουστίνο Καντιώτη, πατώντας ΕΔΩ

Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: