ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Για την συμπλήρωση 2 χρόνων από την κοίμηση του αείμνηστου Παναγή Γιαννάκη

Για την συμπλήρωση 2 χρόνων από την κοίμηση του αείμνηστου Παναγή Γιαννάκη

PANAG GIANΣτις 3 Απριλίου, την προηγούμενη Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την κοίμηση του αείμνηστου Παναγή Γιαννάκη, μέλους της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ», της Αδελφότητας του π. Αυγουστίνου.

Ο αείμνηστος Παναγής ήταν πνευματικός αδελφός του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου και όπως έχουμε πει, ήταν γνήσιο πνευματικό παιδί του π. Αυγουστίνου. Δεν ανήκε στους ψευδαδέλφους του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου και δεν ήταν ψευδοπνευματικό παιδί του π. Αυγουστίνου. Θυμίζουμε όπως έχουμε πει άλλη φορά (δείτε ΕΔΩ) ότι ο μακαριστός Ομολογητής Θεολόγος Νικόλαος Σωτηρόπουλος, το γνησιότερο πνευματικό παιδί του π. Αυγουστίνου, ονόμαζε ψευδοπνευματικά παιδιά του π. Αυγουστίνου τους ψευδαδέλφους του, γιατί πρόδωσαν τις αρχές του π. Αυγουστίνου και συνεργάστηκαν με εχθρούς της Πίστεως. Ο Παναγής παρέμεινε πιστός στις αρχές του π. Αυγουστίνου μαζί με τα άλλα γνήσια παιδιά του π. Αυγουστίνου, μέχρι το τέλος της ζωής του επι της γης.  Μίλησε ο Ουρανός!Τώρα είναι μαζί με τον π. Αυγουστίνο και με το γνησιότερο τέκνο του, όπως και με τον αείμνηστο π. Σάββα Πετρόπουλο και χαίρονται με την χαρά του Κυρίου τους.

Ευχόμαστε να έχουμε τις προσευχές του, όπως ευχόμαστε να έχουν τις προσευχές του η Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότητα του π. Αυγουστίνου και όλοι οι γνήσιοι φίλοι της Αδελφότητας του π. Αυγουστίνου.

Δείτε και Για την επέτειο της κοίμησης του αείμνηστου ιεραπόστολου Παναγή Γιαννάκη, πατώντας ΕΔΩ

Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: