ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Δια μέσου του ΑΣΕΠ;

Δια μέσου του ΑΣΕΠ;

Ο κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος και οι προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τό Ελληνικό Κράτος, καίτοι οφείλει την ύπαρξή του κατά πρώτο λόγο στο έργο και τον αγώνα της Εκκλησίας επί Τουρκοκρατίας. καίτοι κατά το Σύνταγμα η Εκκλησία είναι η επικρατούσα Θρησκεία, καίτοι οι σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας χαρακτηρίζονται ως σχέσεις συναλληλίας, εν τούτοις το Κράτος δεν σέβεται την Εκκλησία, δεν φέρεται προς αυτήν ως «κυρίαν», όπως την ονομάζει ό απόστολος Ιωάννης (Β’ Ίωάν. 1,5), αλλά φέρεται προς αυτήν ως θεραπαινίδα, δούλη του. Και βεβαίως είναι φυσικό τούτο, αφού το Ελληνικό Κράτος στερείται πνευματικότητος, είναι κοσμικό, κοσμικότατο, πολλοί δε πολιτικοί είναι μασόνοι, άθεοι, υλιστές, αμοραλιστές και όργανα σκοτεινών δυνάμεων.

ταυτοτητες2Την απαξίωτική και δυσμενή στάση του Ελληνικού Κράτους απέναντι της Εκκλησίας δείχνουν διάφορες κατά καιρούς κακές συμπεριφορές και ενέργειες του, όπως π.χ. η απαγόρευση της αναγραφής της θρησκευτικής ιδιότητος των Ορθοδόξων Ελλήνων στις ταυτότητες τους, καίτοι όλος σχεδόν ό Ελληνικός λαός είναι Ορθόδοξος, και διά συγκεντρώσεως εκατομμυρίων υπογραφών Ορθοδόξων ζητήθηκε ή αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες. Προσφάτως δε το asepΚράτος, δείχνοντας πόσον ολίγο σκέπτεται και υπολογίζει την Εκκλησία, θέλει και ο διορισμός των εκκλησιαστικών υπαλλήλων να γίνεται διά μέσου του ΑΣΕΠ. Τούτο σημαίνει, ότι και Μάρτυρες του Ιεχωβά και άλλοι αιρετικοί, και Μουσουλμάνοι και άλλοι αλλόθρησκοι θα δύνανται να γίνονται υπάλληλοι της Εκκλησίας, αρκεί να έχουν Ελληνική υπηκοότητα. Τούτο επίσης σημαίνει, ότι κοσμικότατες και έξαλλες δεσποινίδες και κυρίες, με γυμνιστική και σκανδαλώδη εμφάνιση, θα καταλαμβάνουν θέσεις στα εκκλησιαστικά γραφεία δίπλα σε κληρικούς.

ιεραρχιαΓι΄ αυτό, αλλά και για πολλά άλλα άτοπα του Ελληνικού Κράτους εις βάρος της Εκκλησίας, οι διοικούντες την Εκκλησία ας εξεγερθούν και ας περάσουν από την άμυνα στην επίθεση, όπως θέλει ό πιστός λαός και προτείνουν και Ιεράρχες.

Η ψωροκώσταινα κυρίαΑπό το μηνιαίο ορθόδοξο περιοδικό «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ», τεύχος Ιανουαρίου 2010.

Περισσότερα για το περιοδικό «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ» πατήστε πάνω στο όνομα του περιοδικού ή ΕΔΩ.

Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: