ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Βρόντηξε ο Ουρανός!

Βρόντηξε ο Ουρανός!

galaoΔύο ημέρες μετά την κοίμηση του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου Νικόλαου Σωτηρόπουλου είδαμε το ολοφάνερο, ότι η ημέρα της κοίμησης του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου συμπίμπει με την ημέρα της κοίμησης του πνευματικού του πατέρα, του μακαριστού π. Αυγουστίνου και σε ξεχωριστή ανάρτηση είπαμε ότι μίλησε ο Ουρανός! (δείτε ΕΔΩ).

Από τις εγκυρότερες πηγές μάθαμε ότι όχι μόνο ότι η ημέρα της κοίμησης του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου είναι η ίδια ημέρα (28 Αυγούστου) με την ημέρα της κοίμησης του π. Αυγουστίνου αλλά και η ώρα της κοίμησης ΝΙΣ σε φέρετρο μικρ πτου μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου πλησιάζει πολύ στην ώρα της κοίμησης του π. Αυγουστίνου! Η ώρα της κοίμησης του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου υπολογίζεται ότι ήταν περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου 2014. Η ώρα της κοίμησης του π. Αυγουστίνου ήταν περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου 2010. Μικρή η διαφορά μεταξύ της ώρας της κοίμησης του π. Αυγουστίνου και του γνησιότερου πνευματικού του τέκνου Νικολάου Σωτηρόπουλου.

ΝΙΚ ΜΕ Π. ΑΥΓΜετά από αυτό δεν λέμε μόνο ότι μίλησε ο Ουρανός, αλλά ότι βρόντηξε ο Ουρανός! Βρόντηξε ο Ουρανός ότι ο μακαριστός Ομολογητής Θεολόγος Νικόλαος Σωτηρόπουλος είναι το γνησιότερο τέκνο τουastr π. Αυγουστίνου! Βρόντηξε ο Ουρανός γιατί ήταν απίστευτα μεγάλες οι συκοφαντίες και οι αδικίες εναντίον του γνησιότερου τέκνου του π. Αυγουστίνου. Και όλες αυτές οι συκοφαντίες και οι αδικίες καταρρίφθηκαν και με την βροντή αυτή του Ουρανού!

Δείτε και Οι δύο μεγάλοι πόθοι του γνησιότερου τέκνου του π. Αυγουστίνου, του αείμνηστου Ομολογητού ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, πατώντας ΕΔΩ
Ο ευλογημένος τάφος του γνησιότερου τέκνου του π. Αυγουστίνου, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, πατώντας ΕΔΩ
Μίλησε ο Ουρανός!, πατώντας ΕΔΩ
Μακάριος ο Νικόλαος Σωτηρόπουλος!, πατώντας ΕΔΩ
Για τον ουράνιο κόσμο που πηγαίνουν αυτοί που σώζονται, πατώντας ΕΔΩ
Κοινοί αγώνες, κοινή ανάπαυσι, κοινή ανάστασι, πατώντας ΕΔΩ

Advertisements

Single Post Navigation

One thought on “Βρόντηξε ο Ουρανός!

  1. Όσοι αναπαράγουν ή φιλοξενούν αυτές τις αδικίες και τις συκοφαντίες εναντίον του Νικολάου Σωτηρόπουλου που λέτε δεν μπορεί να λογίζονται ως φίλοι του.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: