ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Γιατί μίλησε και βρόντηξε ο Ουρανός

Γιατί μίλησε και βρόντηξε ο Ουρανός

galaoΕίδαμε ότι την ημέρα της κοίμησης του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου, του γνησιότερου τέκνου του μακαριστού π. Αυγουστίνου μίλησε ο Ουρανός (δείτε ΕΔΩ) ή καλύτερα βρόντηξε ο Ουρανός (δείτε ΕΔΩ).

Σήμερα που συμπληρώνονται 3 ακριβώς χρόνια από την κοίμηση του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου και 7 ακριβώς χρόνια από την κοίμηση του μακαριστού π. Αυγουστίνου, θα δούμε γιατί χρειάστηκε να μιλήσει ο Ουρανός. Γιατί να μιλήσει ο Ουρανός;

astr

Μίλησε και βρόντηξε ο Ουρανός γιατί είχαν ξεχυθεί πολλές ξεδιάντροπες, βρωμερές και μεγάλες συκοφαντίες με πολλή τέχνη και μεγάλη δολιότητα, με εκμετάλλευση καταστάσεων και απονήρευτων προσώπων εναντίον του μακαριστού Ομολογητή Θεολόγου και των αληθειών που έλεγε.

Μίλησε και βρόντηξε ο Ουρανός γιατί ήταν ανυπόφορες οι αδικίες εναντίον του Ομολογητή Θεολόγου που ξεδιάντροπα έκαναν με διάφορους τρόπους υποκριτές και υποκρίτριες.

p.Ayg NikSoΜίλησε και βρόντηξε ο Ουρανός γιατί δεν «άντεξε» να συκοφαντείται άλλο και να υποτιμάται, το γνησιότερο τέκνο του π. Αυγουστίνου που έδωσε τους μεγαλύτερους αγώνες για την Πίστη, για τον π. Αυγουστίνο και για την Αδελφότητα του π. Αυγουστίνου, αλλά και φανέρωσε με θάρρος τις μεγάλες και καυτές αλήθειες για το βαθύτατο γήρας του π. Αυγουστίνου.

astr

Μίλησε και βρόντηξε ο Ουρανός γιατί ήταν ανυπόφορες οι μεγάλες συκοφαντίες και ψευδολογίες που έλεγαν κάποιοι και κάποιες, όπως μεγάλη ήταν και η υποκρισία τους.

ΝΙΚ ΜΕ Π. ΑΥΓΜίλησε και βρόντηξε ο Ουρανός για να προσέχουν οι άνθρωποι που αγαπούν την αλήθεια τί έχει πει και τί έχει αποκαλύψει ο μακαριστός Ομολογητής Θεολόγος, το γνησιότερο τέκνο του π. Αυγουστίνου και να μην δίνουν καμία σημασία στις μεγάλες ψευδολογίες και συκοφαντίες που  κυκλοφορούν.

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: