ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Το φοβερό βιβλίο του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ

Η Μεταμόρφωση του Χριστού, που εορτάζουμε είναι απόδειξη της Θεότητας του Χριστού, γι΄ αυτό και θα παρουσιάσουμε σήμερα σχετικό βιβλίο του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου.  

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ  

Πρόκειται για μια σοβαρή μελέτη, με την οποία ο συγγραφεύς αποδεικνύει μέσα από την αγία Γραφή ότι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός είνε Γιαχβέ, δηλαδή Θεός αληθινός. Η θεότης του Χριστού αποδεικνύεται εδώ κυρίως φιλολογικώς, δια του εβραϊκού ονόματος Γιαχβέ. Αποδεικνύεται, δηλαδή, ότι μέσα στην αγία Γραφή ο Χριστός ονομάζεται -και μάλιστα πολλές φορές- με το όνομα Γιαχβέ, το αποκλειστικώς προσωπικό όνομα του αληθινού Θεού στην εβραϊκή γλώσσα. Το επιχείρημα, ότι ο Χριστός είνε Γιαχβέ, είνε το συντριπτικώτερο και αποφασιστικώτερο κατά των αρνητών της Αγίας Τριάδος, και μάλιστα κατά των μαρτύρων του Ιαχωβά ή χιλιαστών.

Αποτελείται από 350 σελίδες και τιμάται 14 ευρώ.
Η τιμή 14 ευρώ δεν ισχύει πλέον (Σεπτέμβριος 2016), ίσχυε τότε που έγινε η ανάρτηση.

 Εκδόσεις Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αδελφότητας Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.

Θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο Ο ΣΤΑΥΡΟΣ,

Ζωοδόχου Πηγής 44, Αθήνα.

Το βιβλίο αυτή την περιόδο (Φθινόπωρο 2016) από όσο γνωρίζουμε έχει εξαντληθεί από βιβλιοπωλείο «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ». Όταν μάθουμε κάτι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.

Single Post Navigation

6 thoughts on “Το φοβερό βιβλίο του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ

  1. 8a h8ela parakalw para poly an yparxei auto to biblio na mou to stilete….an to exete stilte mou minima sto email mou,, na sas dwsw perissotera stoixeia….

    • Αγαπητέ Χρήστο, υπάρχει αυτό το βιβλίο αλλά δεν είμαστε εμείς το βιβλιοπωλείο Ο ΣΤΑΥΡΟΣ. Απευθυνθείτε στο βιβλιοπωλείο Ο ΣΤΑΥΡΟΣ, Ζωοδόχου Πηγής 44 στα Εξάρχεια της Αθήνας. Τηλέφωνο 210-3805539 και 3826100

  2. Ευχαριστούμε κ. Καλομοίρη για την ενημέρωση που μας κάνατε. Απευθυνθήκαμε σε κάποιον υπεύθυνο και περιμένουμε να μας ενημερώσει αν είναι όπως τα λέτε για το ότι εξαντλήθηκε και για την τιμή.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.