ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Δεν ευθύνεται η Ορθοδοξία για τα συγχωροχάρτια του αιρετικού παπισμού

Παρακάτω παραθέτουμε πολύ μικρό απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα απο την τηλεοπτική εκπομπή του κ. Ευάγγελου Κουτρουμπέλη με τον κ. Νικολάο Σωτηρόπουλο με θέμα «Δαιμονισμός-εξορκισμοί», που έγινε το 1996 στον τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας SUPER B.

Δεν ευθύνεται η Ορθοδοξία για τα συγχωροχάρτια του αιρετικού παπισμού

ΝΙΣvΕυάγγελος Κουτρουμπέλης: Κάποτε κ. Σωτηρόπουλε, χωρίς να θέλω να… έτσι, χαριτολογώντας δηλαδή…

Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Ναί…

Ευάγγελος Κουτρουμπέλης: Υπήρξε και μια περίοδος στο δυτικό κόσμο με τα συγχωροχάρτια.

Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Καλά, αυτά είναι…

Ευάγγελος Κουτρουμπέλης: Όχι, γιατί πολλοί νομίζουν ότι ευθύνεται και η Ορθόδοξη Εκκλησία, γι΄ αυτό το είπα.

cf80ceb1cf80ceb1cf822Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Αυτά είναι πλάνη, είναι αίρεσις, είναι διαστροφή της Πίστεως. Ο Πάπας τα έκανε αυτά, να τον χαίρονται οι οικουμενισταί που θέλουν να μας ενώσουν χωρίς ο Πάπας να εγκαταλείψει τον εωσφορικό εγωισμό και χωρίς να αναγνωρίσει τα εγκλήματά του δια μέσου των χριστιανικών αιώνων και χωρίς να εγκαταλείψει τις αιρέσεις του. Ο Χριστιανισμός δεν διδάσκει φυσικά αυτά που διδάσκει ο Παπισμός, ο οποίος δεν είναι Χριστιανισμός.

Ο Κύριος κατέστησε την σωτηρία αδάπανη, ούτε μια δραχμή δεν πληρώνουμε για την σωτηρία μας, δεν ζητάει χρήματα. Τί ζητάει ο Κύριος; Άλλα πράγματα ζητάει.

Ολόκληρη την εκπομπή θα τη δείτε ΕΔΩ

Δείτε και Παπισμός=Εωσφορισμός, πατώντας ΕΔΩ
ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.