ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Ανεξάντλητος ο πλούτος της Αγίας Γραφής

Παρακάτω παρουσιάζουμε πολύ μικρό απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή του θαρραλέου, πιστού και έγκριτου δημοσιογράφου και διευθυντού της παλαίμαχης εκκλησιαστικής εφημερίδας «Ορθόδοξος Τύπος» κ. Γεωργίου Ζερβού με τον κ. Νικόλαο Σωτηρόπουλο με θέμα τα Πάθη του Χριστού που έγινε πέρυσι τo Μ. Σάββατο (14-4-2012), για τον πλούτο της Αγίας Γραφής.

Ανεξάντλητος ο πλούτος της Αγίας Γραφής

Νκ ΓΖΓεώργιος Ζερβός: Τώρα που το λέτε, μας είχατε πει σε μια παλιά εκπομπή κάτι που είχε συγκλονίσει. Εσείς οι θεολόγοι τα ξέρετε αλλά εμείς οι άλλοι που δεν έχουμε το χρόνο να διαβάζουμε και να … (τον διακόπτει ο κ. Σωτηρόπουλος).

λιμνη 2Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Και εμείς οι θεολόγοι κ. Ζερβέ, είναι πέλαγος νοημάτων η Γραφή, δεν τα ξέρουμε όλα, ένα μέρος ξέρουμε.

Γεώργιος Ζερβός: Θέλει πολλή μελέτη…

Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Όταν

πηγαίνει κανείς στη θάλασσα δεν χρησιμοποιεί όλη τη θάλασσα και τον ωκεανό. Ε, πάει εκεί στην άκρη και κολυμπάει και βγαίνει έξω.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μικρο

Γεώργιος Ζερβός: Αυτό κάνετε και οι θεολόγοι;

νερο απο βρυση

Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Όταν πάμε σε μια βρύση παίρνουμε μερικό νερό για να πιούμε, δεν παίρνουμε όλο το νερό της βρύσης. Ε, λοιπόν είναι ανεξάντλητος ο πλούτος της Γραφής.

 

Ολόκληρη την εκπομπή θα την δείτε ΕΔΩ

Δείτε και Γιατί η ζωή μας έχασε κάθε νόημα και έγινε άχαρις και επικίνδυνη, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.