ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Ανακοίνωση για κατάργηση των ενοχλητικών διαφημίσεων

Ανακοίνωση για κατάργηση των ενοχλητικών διαφημίσεων

Χθές σας ανακοινώσαμε ότι συναντήσαμε στις υποχρεωτικές διαφημίσεις στο κάτω μέρος της 1ης ανάρτησης, 1 άσεμνη διαφημίση από κατάστημα ρούχων. Σήμερα ενημερωθήκαμε από αναγνώστη μας πώς μπορεί εύκολα ο κάθε επισκέπτης του ιστολογίου μας να ξεφορτωθεί για πάντα τις άσεμνες διαφημίσεις και να μην του εμφανίζονται και τον ευχαριστούμε.

diaΗ διαδικασία είναι εύκολη, πατάτε στο πάνω δεξιά μέρος της διαφήμισης (όπως φαίνεται στην φωτογραφία αριστερά) και σας ανοίγει ένα νέο «παράθυρο».

Στη συνέχεια, στο νέο «παράθυρο» πατάτε στην ενότητα “ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΝΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ”, σε κάποιο από τα 2 σημεία που δείχνουν τα katrgfβέλη της επόμενης φωτογραφίας δεξιά και αποκλείετε για πάντα τη συγκεκριμένη διαφήμιση από το συγκεκριμένο κατάστημα. Τα 2 σημεία από όπου διαλέγετε 1 και πατάτε γράφουν «κάνοντας κλικ εδώ». Αν δεν φαίνεται η 2η φωτογραφία καλά, πατήστε πάνω της για να μεγενθυνθεί.

Όπως γράψαμε στην χθεσινή μας ανακοίνωση μέχρι τώρα εμείς εντοπίσαμε μόνο 1 άσεμνη διαφήμιση από κάποιο κατάστημα ρούχων, χωρίς να έχουμε επισκεφθεί ανάλογα καταστήματα.

Στην συγκεκριμένη άσεμνη διαφήμιση που εντοπίσαμε το δοκιμάσαμε και είδαμε ότι έχουν αποκλειστεί οι διαφημίσεις από το συγκεκριμένο κατάστημα. Το συστήνουμε και στους αναγνώστες μας για να αποφύγουν για πάντα τις άσεμνες διαφημίσεις που τυχόν είδαν και αυτοί.

Single Post Navigation

1 thoughts on “Ανακοίνωση για κατάργηση των ενοχλητικών διαφημίσεων

  1. Ανώνυμος on said:

    Έχουν βγει νέες διαφημίσεις που αντί για το τριγωνάκι αριστερά πάνω έχουν το Χ. Καταργούνται αν πατήσει κανείς πάνω στο Χ.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.