ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Οι αιρετικοί Οικουμενιστές συμπλέουν με τους νεοεποχίτες

Παραθέτουμε μικρό απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα για τους Οικουμενιστές από την ερμηνεία της αποστολικής περικοπής που διαβάζεται την Κυριακή του Σπορέως, που έκανε ο κ. Νικολάος Σωτηρόπουλος στην εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού της Νέας Υόρκης «HELLAS FM» που έγινε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, που παρουσίαζε ο κ. Γεώργιος Χατζηκώστας.

Οι αιρετικοί Οικουμενιστές συμπλέουν με τους νεοεποχίτες

ΚΛΙΜΑΞ πτΟι Οικουμενισταί πατριάρχες, αρχιεπίσκοποι, μητροπολίτες, επίσκοποι, μερικοί ιερείς ακόμα και καθηγηταί, λαϊκοί, καθηγηταί πανεπιστημίου και άλλοι, οι αιρετικοί αυτοί οι οικουμενισταί, ενώ παρουσιάζονται ως ορθόδοξοι είναι στην πραγματικότητα αιρετικοί. Και συμπλέουν και ευθυγραμμίζονται, με ποιούς; Με τους νεοεποχίτες, με τους Οι Οικουμενιστές, οι πιο επικίνδυνοι αιρετικοί της εποχής μαςνεοταξίτες, με αυτούς που θέλουν να κάνουν παγκοσμιοποίηση, να ενωθούν όλες οι θρησκείες και όλες οι αιρέσεις και η Ορθοδοξία μαζί με αυτούς, μαζί με τις αιρέσεις και μαζί με τις άλλες θρησκείες, να ενωθεί η αλήθεια με το ψεύδος, να γίνει ένα χαρμάνι του διαβόλου.

 

Δείτε και Περισσότερο όμοιοι με τον Ιούδα είναι οι Οικουμενιστές, πατώντας ΕΔΩ
Οι ψευτοχριστιανοί ακολουθούν τους Οικουμενιστές, παρουσίαση σαν βίντεο, πατώντας ΕΔΩ
Πού έχουν φθάσει οι αιρετικοί και οι οικουμενιστές, πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.