ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Δεν είπαν «ΟΧΙ» στην οικουμενιστική εισήγηση του σατανά

Για την πρόσφατη εορτή της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ», παρουσιάζουμε μικρό αλλά ωφέλιμο απόσπασμα από την παλαιά πολύ ωφέλιμη ομιλία του μακαριστού Ιεραποστόλου Θεολόγου Νικολάου Σωτηρόπουλου, του γνησιότερου τέκνου του π. Αυγουστίνου με θέμα «Δεν είπαμε το ΌΧΙ», για την οικουμενιστική εισήγηση του σατανά. Τότε που έγινε η ομιλία, στην δεκαετία του ’80, ήταν λίγοι οι ιερείς στην Ελλάδα που έλεγαν «Ναί» στον Οικουμενισμό, σήμερα είναι πολλοί οι οικουμενιστές ιερείς και αρχιερείς.

Δεν είπαν «ΟΧΙ» στην οικουμενιστική εισήγηση του σατανά

ΝΙΣ στο βημα2 πδαιμοΜεγάλο φρούτο τώρα τελευταία ο οικουμενισμός.

«Α!», λέει ο σατανάς, «η αγάπη είναι το μεγαλύτερο πράγμα», -μας κάνει κήρυγμα και ο σατανάς περι αγάπης!-, «η ένωσις είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο. Ενωθείτε, Ορθόδοξοι, παπικοί, προτεστάντες και γίνετε ένα πράγμα για ν’ αποκτήσετε δύναμη και να σωθεί ο κόσμος».

r hol cr«ΌΧΙ!» φωνάζει η φωνή της Ορθοδοξίας, «ένωσις αληθινή στην Πίστη. Όχι ένωση σατανική, όχι ψεύδος και πλάνη μαζί με την αλήθεια».

Εν τούτοις αρκετοί ιερείς, πολλοί ολίγοι εδώ στην Ελλάδα ευτυχώς, -αρκετοί στο Εξωτερικό-, δεν λένεσυμπροσευχες3 «ΟΧΙ» στον Οικουμενισμό, λένε «Ναί» για να ευαρεστήσουν στους προϊσταμένους τους οι οποίοι είναι οικουμενισταί.

Αλλοίμονο από τους οικουμενιστάς στον Ελληνισμό της Αμερικής. Συνεχώς οι άνθρωποι βασανίζονται από τα προκλητικά κηρύγματα οικουμενιστών ιερέων και αρχιερέων.

Την ομιλία θα την βρείτε με τον αριθμό 58 στο βιβλιοπωλείο «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ»
Ζωοδόχου Πηγής 44, Αθήνα

 Δείτε και Δεν θα λείψουν στρατιώτες στην Ορθοδοξία, πατώντας ΕΔΩbarth papa2006
Αντιοικουμενιστικές αναρτήσεις (5), πατώντας ΕΔΩ
Σήμερα η Πίστη προδίδεται από πολλούς οικουμενιστές κληρικούς, πατώντας ΕΔΩ
Δεν είπαμε το ΟΧΙ, στους αισχρούς και ρυπαρούς λογισμούς, πατώντας ΕΔΩ
Όσοι μετανοούν ανακουφίζονται απο τον καύσωνα της αμαρτίας και δροσίζονται, πατώντας ΕΔΩ
Θρόνος και ωμοφόριο στον αιρετικό Πάπα! πατώντας ΕΔΩ

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.