ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστολόγιο αφιερωμένο στο πρόσωπο και το έργο του κορυφαίου ορθόδοξου θεολόγου, ιεροκήρυκα και συγγραφέα, του Ομολογητού κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου

Και ψευδάδελφοι του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου συνεργάστηκαν με τους διώκτες του!

Παρακάτω παραθέτουμε πολύ σημαντικό απόσπασμα από το κείμενο «Επέτειος αισχύνης» του κ. Χρήστου Κ. Λιβανού, Πρόεδρου της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας «Μέγας Αθανάσιος», που είχαμε αναρτήσει παλαιότερα και γράφει για τους ψευδάδελφους του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου, που συνεχίζουν ξεδιάντροπα να παρουσιάζονται αυτοί και η παρεούλα τους σαν πνευματικά παιδιά του π. Αυγουστίνου!

Και ψευδάδελφοι του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου συνεργάστηκαν με τους διώκτες του!

προδοσιαΑισχύνη πρέπει να αισθάνωνται και ωρισμένοι πνευματικοί αδελφοί του αγωνιστού θεολόγου, οι οποίοι, ενώ ξένοι προς αυτόν άνθρωποι, κινούμενοι από υψηλό αίσθημα ευθύνης και δικαιοσύνης, τον υπερασπίστηκαν, αυτοί όχι μόνο δεν το έπραξαν, αλλά και συμμάχησαν και συνεργάστηκαν με τους διώκτες του, αποδεικνύοντας εαυτούς ψευδαδέλφους!

Όλο το άρθρο του κ. Χρήστου Λιβανού θα το δείτε ΕΔΩ

Single Post Navigation

2 thoughts on “Και ψευδάδελφοι του κ. Νικολάου Σωτηρόπουλου συνεργάστηκαν με τους διώκτες του!

  1. Μια ερώτηση αν σας είναι εύκολο να απαντήσετε. Ο τωρινός μητροπολίτης Φλωρίνης κ. Θεόκλητος ανήκει στους ψευδαδέλφους της ανάρτησης;

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.